Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEGUNAC IZ MEĐUGORJA

Oglasio se i Zdravko Mamić i poručio: 'Kriv sam...'

Sarajevo: Dodjela nagrada na 8. Međunarodnom simpoziju o sportu "Simposar 2019"
Armin Durgut/PIXSELL
03.12.2020.
u 23:05

Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!

Nakon velike pobjede Dinama u Rotterdamu 2:0 protiv Feyenoorda, koja je Modrima omogućila europsko proljeće kolo prije kraja grupne faze Europske lige, javio se i Zdravko Mamić, bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, iz Međugorja. Na Facebooku je odlučio reći za što je sve, prema svom mišljenju, kriv. 

Status prenosimo u cijelosti:

Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima!

Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!
Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti!

Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!
Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!

 


Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!
Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak!
 

 

Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate dinamovke i dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo - našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh.

Ključne riječi

Komentara 79

DI
Dinamenavek
23:27 03.12.2020.

Zdravko najveći si gospodin ikad!

FR
franjo2
02:35 04.12.2020.

Podrška Mamiću. Danas je u Hrvatskoj sve izvrnuto, ono što je dobro proglašava se lošim a ono što nevalja proglašava se dobrim. Jedini klub u Hrvatskoj koji niže uspjehe, koji nije u gubicima i baš njega se napada. Dakle Mamić je doveo mnoge klasne igrače u Dinamo i svi su profitirali i Dinamo i država i sam Mamić i u čemu je problem. Problem je u tome što netko nevoli kada Hrvatska u nečemu uspije.

VK
vječni krojf
01:09 04.12.2020.

Mnogi su od sinoć na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije