Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRATSKI KLUB

Oglasili se u Lokomotivi: Pokušajte pogoditi hoće li prijaviti Soudanija zbog udaranja

Lokomotiva - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
18.04.2017.
u 10:06

- Zbog čega bi Lokomotiva pisala prijavu protiv Soudanija? Bilo je utakmica na kojima smo drastično oštećeni, pa nismo nikoga prijavili, niti smo komentirali suđenje – kaže Božidar Šikić.

Napadač Dinama El Arabi Hilal Soudani trebao je dobiti crveni karton jer je u utakmici s Lokomotivom udario Luku Capana, ali je sudac Tihomir Pejin igračima samo pokazao za znak "respect" na svom dresu.

No, Soudani svejedno može biti kažnjen. Potrebno je da bilo koji član nogometne organizacije podnese prijavu nakon čega se otvara mogućnost izricanja naknadne kazne. To mogu napraviti i u Hajduku, ali je vodstvo splitskog kluba najavilo da neće podnijeti prijavu, uz objašnjenje da odluku prepušta HNS-u, jer u pitanju je nešto očigledno. A hoće li prijavu podnijeti Lokomotiva?

- Zbog čega bi Lokomotiva pisala prijavu protiv Soudanija? Bilo je utakmica na kojima smo drastično oštećeni, pa nismo nikoga prijavili, niti smo komentirali suđenje. Na kraju krajeva, nismo prijavili ni Stefana Ristovskog kada je udario Josipa Ćorića poslije gola za naše vodstvo na Rujevici prije mjesec dana. To je stvar sudačke organizacije, a ne našeg kluba – kaže Božidar Šikić, direktor Lokomotive, prenosi Novi list.

Teško da je nekoga iznenadio ovakav stav kluba s Kajzerice. No, prijavu mogu podnijeti, između ostalih, i Ante Kulušić, povjerenik za suđenje, te Josip Brezni, povjerenik za natjecanje HNL-a.

>> HNS i suci sramotno guraju Dinamo na vrh, a navijače rade budalama

Komentara 14

PE
peroskretnicar
10:35 18.04.2017.

Degutantna je ova medijska hajka i potenciranje samo grešaka na račun jednog kluba.Daleko od toga da Sudani zavrijedio karton ali takvih primjera ima desetine ali to nikog ne zanima.Nitko me ne može uvjeriti da npr.Vešoviću ne može u toku ove sezone izvuči ovakva tri detalja ali o tome šutite.

LU
lukivoda
10:32 18.04.2017.

probajte nazvat Bulja nek u ime vaše mrziteljske sportske redakcije podnese tužbu

SI
sino69
11:10 18.04.2017.

Prvo i najvaznije, da to je crveni karton i pogreska suca. Ono sto me vise smeta je potenciranje pogresaka suca kolo za kolo u hrvatskoj ligi. Suci grijese jer su ljudi, a samim time netko je uvijek ostecen! Pratim i velike evropske lige i kad se sjetim koliko se tamo grijesi onda mi je sve to urlikanje na suce zalosno. Na primjer njemacka Bundesliga koju redovito pratim: Tamo je bilo toliko pogresaka suca ovog proljeca da je to bila tema okruglog stola. I zamislite, nitko nije rekao da suci to rade namjerno ili da to cine namjerno u korist nekog kluba. Sporski novinari bi trebali analizirati i pisati o igrama i ucinku igraca, a ne stalno izazivati sumnje i mrznju izmedju klubova i navijaca. Gori ste nego zuta stampa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije