Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet do dvanaest

Oglašena je sveopća uzbuna u Bayernu, a ovaj potez čelnika tome je dokaz

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
14.07.2019.
u 21:34

Bayern 18. srpnja otvara američku turneju protiv Arsenala u Carsonu, a već 3. kolovoza slijedi Superkup

Bayern uskoro kreće na američku turneju, ali tamo neće biti većine njegovih čelnika.

Predsjednik kluba Uli Hoeneß, sportski direktor Hasan Salihamidžić i direktor financija Jan-Christian Dreesen ostat će u Europi, a razlog tome je što Niki Kovaču alarmantno nedostaje igrača uoči početka sezone (3. kolovoza otvara natjecanje protiv Borussije u Superkupu).

Dovela mu je uprava samo trojicu, Lucasa Hernandeza, Benjamina Pavarda i Janna-Fietea Arpa, međutim budući da je momčad sa svršetkom sezone ostala bez Francka Riberyja, Arjena Robbena, Jamesa Rodrigueza, Matsa Hummelsa i Rafinhe, Kovač jedino u ovome trenutku zna kako sastaviti obranu.

U napadu je situacija kritična, a upravo su čelnici kluba za to izravni krivci. Ako su već mjesecima unaprijed znali da će ostati bez Riberyja, Robbena, ali i da neće otkupiti ugovor Rodrigueza, mogli su po tom pitanju davnih dana nešto poduzeti, ali dosad su, čini se, naivno čekali da im se otvore karte. 

Dolazak Leroyja Sanea nije izvjestan jer mu i dalje Manchester City maše ispred nosa novim i bogatijim ugovorom, nema jamstva niti da će se Barcelona odreći Ousmanea Dembelea u Bayernovu korist, a i Frank Lampard je odlučio da Callum Hudson-Odoi ostaje na Stamford Bridgeu.

Dinamov dragulj Dani Olmo nudi se kao opcija, ali i na tom polju bavarski klub već prilično kasni.  

Bayern 18. srpnja otvara američku turneju protiv Arsenala u Carsonu, a da je do Kovača, sigurno bi već imao ključne igrače na okupu kako bi ih mogao početi uigravati. 

Salihamidžić je u petak napomenuo kako nema drame, da je sve pod kontrolom i kako je ispred Bayerna još puno vremena, ali odluka o ostanku u Europi govori nešto sasvim suprotno, da je alarm oglašen.  

Komentara 10

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
22:00 14.07.2019.

Moraju potjerati Salihamiđića i Rumenigea i to će im biti najveće pojačanje.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:06 14.07.2019.

O-ho-ho....najenput ni več Kovač krivac...piskajte si kaj ste pisali pred koji den ?!

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
00:01 15.07.2019.

Rođo Hasan je samo potrčko, njega se ništa važnije ne pita. A što se Kahna tiče on će zamjenit KH Rumeniga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije