Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna prinova na Stamfor Bridgeu

Odzvonilo najskupljem vrataru svijeta? Chelsea potpisao s novim čuvarem mreže

Edouard Mendy
Foto: Reuters/Pixsell
24.09.2020.
u 16:48

Iako je rođen u Francuskoj, Mendy je iazbarao igrati za reprezentaciju Senegala odakle mu je majka i do sada je u reprezentativnom dresu odigrao osam utakmica.

Londonski Chelsea potpisao je petogodišnji ugovor sa senegalskim vratarom Edouardom Mendyem, kojeg je doveo iz francskog  Rennesa, objavljeno je u četvrtak na klupskim stranicama.

Financijske pojedinosti ugovora nisu objavljene, ali britanski mediji javljaju da je Chelsea platio oko 22 milijuna funti za 28-godišnjaka kojem su ostale još tri godine ugovora s Rennesom.

Iako je rođen u Francuskoj, Mendy je iazbarao igrati za reprezentaciju Senegala odakle mu je majka i do sada je u reprezentativnom dresu odigrao osam utakmica. 

On je drugi vratar koji je iz Rennesa prešao u Chelsea nakon Petra Cecha 2004.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije