Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzima dah

Ova ljepotica najseksepilnija je sportašica na svijetu

Alica Schmidt
Instagram
27.09.2017.
u 13:56

Broj njenih pratitelja na Instagramu neprestano raste, a već ih ima više od 40 tisuća.

Alica Schmidt, 18-godišnja njemačka atletičarka, novi je hit na društvenim mrežama o kojem su se raspisali brojni svjetski mediji.

Ona je nedavno njemačkoj štafeti 4x400 pomogla da osvoji srebro na Europskom prvenstvu za atletičare do 20 godina, a očekuje se kako će punim sjajem zasjati na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

No, kako smo naveli, ona već sjaji na Instagramu, gdje joj broj pratitelja neprestano raste, a već ih ima više od 40 tisuća. Također, zbog svog prekrasnog izgleda portal Busted Coverage nedavno ju je proglasio najseksepilnijom sportašicom svijeta.

Ona je tako naslijedila legendarnu rusku atletičarku Jelenu Isinbajevu koja je u nekoliko navrata proglašavana najprivlačnijom.

 

 

Nothing ever happens if you don't make it happen 💥 /📷 @luiswindpassinger

Objavu dijeli 🌺 ᗩℓicα 🌺 (@alicasmd)

 

 

Komentara 2

ZA
zarkotih
02:28 29.09.2017.

naježih se i do izražaja dođe bodlja viška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije