Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZATORI PRESRETNI

Održan dosad najveći Kickboxing Summer Camp! Gostovao i veliki Overeem

Foto: Privatni album
1/6
04.08.2021.
u 15:51

Atmosfera je bila izvanredna tijekom svih osam dana, a borci, treneri i pratnja su razmijenili brojna iskustva i znanja. Zasigurno će ovaj kamp snažno doprinijeti u njihovom borilačkom napretku.

KBK Pit Bull je prošli tjedan održao četvrti po redu Kickboxing Summer Camp. Ovo je bio dosad najkvalitetniji i najveći kamp na kojem je sudjelovalo više od 100 sudionika.

Uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera sudjelovao je veliki broj najmlađih pa sve do veterana iz 14 država (Albanija, Austrija, Belgija, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Nizozemska, Njemačka, Srbija, Surinam, Švicarska i Turska).

Treninge, na kojima se uistinu moglo vidjeti i čuti puno zanimljivih tehnika i kombinacija te načina priprema i trenažnih procesa, sjajno je vođeno od strane 13 trenera iz 7 zemalja (Alistair Owereem (SUR), Ante Matas (HR), Dario Jurišić (HR), Filip Verlinden (BEL), Gordan Vatavuk (HR), Mario Košar (HR), Marko Žaja (HR), Matijas Barić (HR), Nermin Bašović (BiH), Nick Hemmers (NL), Stipe Drviš (HR), Volkan Oezdemir (SUI) i Zahir Tahunic (GER)).

Foto: Privatni album

Atmosfera je bila izvanredna tijekom svih osam dana, a borci, treneri i pratnja su razmijenili brojna iskustva i znanja. Zasigurno će ovaj kamp snažno doprinijeti u njihovom borilačkom napretku.

Svi oni su najavili su da će se ponovo vratiti i to možda već ovog ljeta u ulozi turista jer su, osim vrhunskim kampom ostali impresionirani našim Splitom, morem, suncem i prirodnim ljepotama.

Ovaj kamp ujedno je dio još većeg projekta pod nazivom "Budi borac i prihvati zdrav život" i pokazuje pravi put kojim bi trebalo nastaviti u budućnosti i u drugim sportovima. Spajanjem sportskih aktivnosti, uključivanjem što većeg broja mladih i turizma ostvaruje se niz benefita, kako iz natjecateljskog aspekta tako i iz svih ostalih društvenih aspekata poput ekonomskih, zdravstvenih i socioloških. Sljedeće godine ćemo, nadamo se, imati bolju epidemiološku situaciju u dovesti još više sudionika iz još više država te produžiti kamp za nekoliko dana.

KBK Pit Bull, nakon uspješno odrađenog prvog dijela sezone i kampa nastavlja s treninzima, a za dva tjedna kreću pripreme za drugi dio sezone.

>>> Pogledajte kako je izgledao kamp

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije