Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je napeto

Odrađeno prvo sučeljavanje, Conor vrijeđao i prijetio Khabibu!

Khabib vs Conor
Foto: Screenshot
1/2
21.09.2018.
u 11:46

Dana White je pokušavao smiriti situaciju da ona ne preraste i u fizički sukob.

Nakon što su noćas odradili verbalno sučeljavanje na press konferenciji u New Yorku, Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor su stali jedan nasuprot drugoga za tradicionalno odmjeravanje na pozornici, piše Fight Site.

Za ovaj čin je angažirano dodatno osiguranje u vidu policije koja je bla prisutna na samom podijumu. Osim Dane Whitea, koji je pokušao glumiti da ima stvari pod kontrolom, iza leđa šefa UFC-a su stajala i četiri naoružana policijska službenika.

>>Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u.

Vrlo brzo nakon što su stali jedan nasuprot drugoga, Irac je uspio proći “tampon zonu” u obliku Dane Whitea te se potpuno unio u lice UFC šampionu u lakoj kategoriji. U tom trenutku je nastala grobna tišina u dvorani, a jedini koji je pričao je bio Conor McGregor. To je bio i trenutak u  kojem smo mogli procijeniti veličinu dva borca s  obzirom da su prvi put od kada je dogovoren dvoboj na UFC-u 229 stali jedan nasuprot drugoga. Zaključak je da se radi o fizički prilično ravnopravnom “matchupu”.

Samo odmjeravanje je trajalo dvadesetak sekundi nakon čega je uslijedilo poziranje za novinare. Ali niti tu zanimljivostima nije bilo kraj. Irac se verbalno sukobio s Khabibovim menadžerom Ali Abdelazizom, a Dana White je pokušavao smiriti situaciju da ona ne preraste i u fizički sukob. U jednom trenutku je mahnuo Abdelazizu da se udalji od pozornice.

>>Pogledajte dio konferencije

“Začepi gubicu. Ali Abdelaziz, ti si cinkaroš, ti si štakor. Znam mnogo i o tebi, zato začepi svoju gubicu. Kako je Noa? Kako je Noa? Začepi gubicu! Nikada više ne izgovaraj moje ime jer ćeš biti brzo gotov”, vikao mu je Irac.

Na koncu je McGregor ostao sam na pozornici poziravši sa svoja dva UFC pojasa!

Komentara 1

Avatar TheJack
TheJack
11:18 24.09.2018.

Budalina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije