Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJE NATJECANJE

Odlučili da više neće nastupati za Hrvatsku, prelaze u nacionalnu vrstu BiH!

VL
Autor
Dražen Bradić
19.12.2019.
u 22:01

HTS je odobrio i Korčulaninu Dinku Šegedinu pa bi njih dvoje već na EP-u u Zagrebu mogli nastupiti kao BiH reprezentativci.

Drugog i posljednjeg dana završnog Grand Slam turnira u kineskom gradu Wuxiju već u prvom kolu susrele su se dvije hrvatske tekvondašice, pri čemu je dubravašica Marija Štetić (57 kg) pobijedila marjanovku Nikitu Glasnović.

Nažalost, u drugom je kolu Štetić naletjela na trofejnu Kineskinju pa nije uspjela ostvariti financijsku dobit kakvu je, dan prije, zavrijedila njezina klupska kolegica Doris Pole, drugoplasirana u kategoriji do 67 kg.

Doris je zaradila 20.000 USD, od čega će 6000 pripasti njezi trenerici Lidiji Katalinić Špoljarić. Inače, za ovu članicu zagrebačke Dubrave (Štetić) ovo je bilo možda i posljednje natjecanje na kojem je nastupila pod hrvatskom zastavom jer je Izvršni odbor Hrvatskog taekwondo saveza prihvatio zamolbu nacionalnog saveza BiH za Marijinu ispisnicu.

Isto to, HTS je odobrio i Korčulaninu Dinku Šegedinu pa bi njih dvoje već na EP-u u Zagrebu mogli nastupiti kao BiH reprezentativci.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
22:47 19.12.2019.

Koji je razlog tome?

Avatar jumanji
jumanji
05:59 20.12.2019.

To njihova odluka i to se respektirati mora

Avatar Idler 3
Idler 3
22:27 19.12.2019.

A jel nam bi pojasnili razloge....za neupućene....to su čista hrvatska prezimena !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije