Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAŽE MJERE

Odlične vijesti! Europsko prvenstvo u nogometu ipak pred gledateljima

Liverpool slavi naslov prvaka
Reuters/Pixsell
26.03.2021.
u 18:09

Italija je u Rimu nositelj skupine A Euro 2020 s Turskom, Švicarskom i Walesom.

Otvarajuća utakmica Europskog nogometnog prvenstva između Italije i Turske igrat će se uz nazočnost gledatelja unatoč pandemiji, potvrdio je predsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Gabriele Gravina.

EURO, koji je odgođen prošle godine zbog pandemije koronavirusa, započet će na rimskom stadionu Olimpico 11. lipnja kada Italija ugošćuje Tursku.

Gravina na konferenciji za novinare potvrdio da će biti gledatelja, ali ne i koliko.

- Još uvijek ne znam koliko će gledatelja biti, ali sigurno će biti gužva - kazao je čelni čovjek talijanskoga nogometa. 

Italija je jedna od 12 zemalja domaćina EURA širom Europe, a planovi za jednomejsečni turnir su dovedeni u pitanje, dok se COVID-19 nastavlja širiti Starim kontinentom.

Italija je u Rimu nositelj skupine A Euro 2020 s Turskom, Švicarskom i Walesom, dok bi talijanski glavni grad također trebao biti domaćin četvrtfinalne utakmice. 

UEFA je izjavila nakon sastanka sa svim državama domaćinima u siječnju da je pomaknula svoj krajnji rok za Saveze da dostave planove za smještaj navijača na stadione na početak travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije