Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će uzbudljivo

Odlična vijest za talijansku momčad: Ibrahimović spreman za Manchester United

Zlatan Ibrahimović
Reuters/Pixsell
17.03.2021.
u 17:52

Još uvijek je upitno hoće li nastupiti Ante Rebić, Mario Mandžukić, Davide Calabria i Rafael Leao.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović spreman je za uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Manchester Uniteda u četvrtak na San Siru, potvrdio je trener Rossonera Stefano Pioli. - Sretan sam što se ibrahimović oporavio i bit će u krugu kandidat za utakmicu - istaknuo je Pioli na konferenciji za novinare.

Ibrahimović je u utorak normalno trenirao i očekuje se da će biti u sastavu. Šveđanin je zbog ozljede butnog mišića propustio zadnje  četiri utakmice, uključujući i prvi duel s Manchester Unitedom prošlog četvrtka na Old Traffordu koji je završio rezultatom 1:1.

- Odlučit ću u četvrtak hoće li početi od prve minute. On još nema 90 minuta u nogama, ali važno je da se vratio - dodao je talijanski stručnjak.

Još uvijek je upitno hoće li nastupiti Ante Rebić, Mario Mandžukić, Davide Calabria i Rafael Leao.

S druge strane u sastav Manchester Uniteda vraćaju se Paul Pogba i Edinson Cavani, dok je Anthony Martial otpao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije