Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ ŽIVCIRANJU

Odlična vijest za ljubitelje Lige prvaka: Evo gdje ćete moći gledati utakmice

FRA, Ligue 1, FC Lorient vs Paris Saint Germain
EXPA/PIXSELL
02.04.2021.
u 10:41

Nema previše straha ni za korisnike A1 mreže budući da će utorkom utakmice i dalje prenositi i PlanetSport. Dakle, utorkom utakmice prenose Arena Sport i PlanetSport, a srijedom ćemo, pak, prijenose Lige prvaka gledati na Areni i HRT-u

Iako smo znali da će od iduće sezone Ligu prvaka gledati na Areni Sport, danas je došla iznenađujuća vijest koja će obradovati sve gledatelje koji u svojim domovima imaju spomenuti program.

Arena Sport je na svojim stranicama objavila kako ćemo Ligu prvaka gledati na njihovim programima već od sljedećeg tjedna. Tako će prijenos prve utakmice četvrtfinala između Manchester Cityja i Borussije Dortmund, koja se igra 6. travnja, biti na Areni 9, dok će susret Real Madrida i Liverpoola biti emitiran na Areni Sport 7, kao i utakmica Chelseaja i Porta dan kasnije. 

Novina je, kao što vidite po prethodnom ulomku, i da su uveli nove kanale. Sad će Arena imati čak devet programa.

Za korisnike A1 nema straha. Jednu utakmicu Lige prvaka srijedom prenosit će HRT, a sve ostale su na Areni i Planet Sportu. 

Komentara 1

NE
Nemanadimak
11:48 02.04.2021.

Bas me briga ja iionako gledam na internetu tekme, vise se ne zivciram gdje ce biti prenos. Odem na stream i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije