Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI 82:77

Odličan otpor Cedevite u Bilbau, Repeša nezadovoljan

Cedevita Krka (1)
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
15.10.2013.
u 22:30

- Zaslužili smo kritiku jer smo igrali protiv puno starije momčadi, a mi smo samo u intervalima imali potrebnu energiju za dobru obranu i lake tranzicijske koševe - rekao je Repeša.

U premijernom nastupu svog trećeg Eurokupa, Cedevita je u Bilbao zavrijedila simpatije, ali ne i bodove. Baskijska momčad je sa 82:77 pobijedila zagrebački sastav kojem su trebale još dva-tri obranjena napada za iznenađenje kola.

Presudne su bile dvije trice španjolskog reprezentativca Mumbrua u rasponu od 50-tak sekundi pri samom kraju. Činjenica da su se ravnopravno hrvali s prvim favoritom skupine Cedevitina trenera Jasmina Repešu nije zadovoljila:

- Zaslužili smo kritiku jer smo igrali protiv puno starije momčadi, a mi smo samo u intervalima imali potrebnu energiju za dobru obranu i lake tranzicijske koševe jer to je jedini način kako mlada momčad može protiv puno iskusnijeg suparnika.

Entuzijazam gostiju živio je sinoć ponajprije na odličnoj igri Nolana Smitha (24 koša, šest asistencija, pet osvojenih lopti) koji u svojoj momčadi nije pronašao jednako raspoloženog partnera.

Tomas (12 koševa) i Suton (12) odigrali su solidno, na trenutke i Ramljak (8) i Bilan (8) no to je bilo nedostatno za pobjedu nad sastavom kojeg su s po četiri trice predvodili krilo Alex Mumbru (19) i razigravač Raul Lopez (12) kojima se priključio i solidni Fran Pilepić (12).

>> Repeša: Optimist sam, idemo u Bilbao po pobjedu!

>>  Max! Tedeschi: Bit ćemo prvaci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije