Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANKO ANDRIJAŠEVIĆ

'Odlazim, ali ne u Rijeku, a Dinamo čekaju igrači sumnjive kvalitete'

Franko Andrijašević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
04.10.2018.
u 11:21

- Anderlecht ima puno problema, i trener se nešto zakačio s navijačima, situacija u klubu nije najbolja. Dinamo to može iskoristiti

Dinamo večeras gostuje u Bruxellesu kod Anderlechta, a jedan od igrača koji dobro poznaje protivnika modrih je Gentov Franko Andrijašević.

- Dinamo je puno bolja i kvalitetnija momčad od Anderlechta, samo je pitanje s kakvim će gardom modri zaigrati u ovoj utakmici. Ako u ovaj dvoboj uđu maksimalno motivirani i bez ikakvog podcjenjivanja, onda ne bi trebali imati prevelikih problema. Kažem, ne da Anderlecht nije nepobjediv, već je Dinamo bolja momčad - kaže za Goal Andrijašević pa dodaje:

- Anderlecht ima puno problema, i trener se nešto zakačio s navijačima, situacija u klubu nije najbolja. Dinamo to može iskoristiti, budu li modri blizu razine na kojoj su bili protiv Fenerbahčea, kući će se vratiti s punim plijenom.

>> Pogledajte izjave dinamovaca uoči puta u Belgiju

- Ovoga ljeta stiglo im je 15-ak novih igrača, vidim da već i Belgijanci pričaju kako su u klub uglavnom stigli nogometaši sumnjive kvalitete. Imaju dosta problema, ne igraju uvjerljivo, a ne prate ih niti rezultati. Gledao sam ih puno, poznajem ih i doista ne vidim načina na koji bi oni mogli danas do pobjede. Samo da Dinamo bude na svojoj razini.

Andrijašević je otkrio da mu situacija u Gentu nije baš najbolja.

- Moja situacija? Tražim izlaz iz Genta. Već smo moj menadžer i ja razgovarali s ljudima u klubu, vjerujem da ću već ove zime promijeniti sredinu. Ovdje više ništa nije kao prije, od mog dolaska su se promijenili trener, sportski direktor, pa i skauti koji su me željeli u Gentu, tako da je sada sve potpuno drugačije. Radim i treniram maksimalno, ali igram vrlo malo. Ne mogu ništa reći protiv ljudi iz kluba, plaće ne kasne niti dan, ali sa sportske strane ovdje nisam sretan - kaže Franko koji isključuje povratak u Rijeku:

- Mislim da to u ovom trenutku nije izvedivo. Tamo sam proveo prekrasne trenutke, osvojio i dvostruku krunu, ali sada imam već 27 godina, želim se dokazati u inozemstvu. Vjerujem u sebe, znam što i koliko mogu dati, vjerujem da ću pronaći klub u kojem ću dobiti pravu priliku. Ne bih se sada vraćao u HNL, ali ne bih imao ništa protiv da se jednog dana vratim u Rijeku. A tko zna, možda tamo i završim u karijeru.

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
13:13 04.10.2018.

Ak iz Belgije dođeš u Hrvatsku u Dinamo to je onda transfer u imozemstvo kaj ne ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije