Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već se i sastali!?

Odlazi li iz Rijeke? Matjaž Kek prvi favorit za klupu Slovenije

Matjaž Kek
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
06.10.2017.
u 17:16

- Nakon nedjeljne utakmice protiv Škotske napuštam nacionalnu reprezentaciju, rekao je Katanec nakon sinoćnjeg poraza.

Nogometaši Slovenije sinoć su u sudačkoj nadoknadi primili gol i izgubili od Engleske, a time ujedno izgubili i gotovo sve izglede za plasman na SP. Još uvijek im ostaje (pre)luda teorija, ali u nju nitko ne vjeruje, kao ni sam izbornik Srečko Katanec koji je podnio ostavku.

- Nakon nedjeljne utakmice protiv Škotske napuštam nacionalnu reprezentaciju, rekao je Katanec nakon sinoćnjeg poraza.

I već se krenulo u potragu za njegovim nasljednikom. A kako pišu slovenski mediji, prvi favorit je Matjaž Kek, aktualni trener Rijeke. 

Matjaž Kek
1/8

"Prema našim saznanjima, predsjednik NHS-a Radenko Mijatović, kojeg je Katanec o svojoj namjeri obavijestio prije nekog vremena, već ozbiljno koketira s imenima koja bi mogla naslijediti. Između ostalog, razgovarao je nekoliko puta s Matjažem Kekom, koji je vodio Sloveniju na Svjetskom prvenstvu 2010. On je vjerojatno prvi favorit navijača", piše siol.net.

Kek je svojim uspješnim radom u Rijeci pokazao kako je odličan trener i potpuno je logično da ga Slovenci žele vratiti na izborničku funkciju. Ne zna se kako će Kek reagirati na taj poziv i kako bi se to odrazilo na njegovo vođenje Rijeke, ali zna se da je u svakom intervjuu naglašavao kako je izbornički posao u vlastitoj zemlji nešto posebno za svakog trenera.

Komentara 3

XN
xnet0822
10:53 07.10.2017.

Hvala Bogu da odlazi !

DU
Deleted user
18:08 06.10.2017.

Pa najbolje da se Kek nakon što je stekao iskustva u ligi koja je iznjedrila brončane vrati među svoje Radenka Mijatovića i ostale balkanjerose

Avatar Udojürgens
Udojürgens
18:07 06.10.2017.

...pa nek ostane tu i uzme nasu repku. boljeg u tu ne vidim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije