Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pobjeda

Odlazi iz Šangaja! Ivan Dodig poslao Rogera Federera kući!

Ivan Dodig Daniel Evans (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
10.10.2013.
u 14:53

Francuski tenisač Gaël Monfils savladao je Rogera Federera sa 6-4, 6-7(5), 6-3...

U 3. kolu ATP turnira iz Masters serije 1000 koji se igra u Šangaju francuski tenisač Gaël Monfils savladao je Rogera Federera sa 6-4, 6-7(5), 6-3...

Meč je trajao dva sata i devet minuta, a Monfils je upisao drugu pobjedu protiv Švicarca u njihovu osmom međusobnu omjeru. Monfilsov sljedeći suparnik bit će Novak Đoković koji je pobijedio Fabija Fogninija sa 6:3, 6:3.

A ubrzo nakon ispadanja u pojedinačnoj konkurenciji Federer je doživio novi šok. Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Marcelo Melo poslali su ga kući iz Kine. Hrvatsko-brazilska kombinacija slavila je u susretu parova protiv Federera i Ze Zhanga, bilo je 6:1, 1:6, 10:8.

U četvrtfinalu će igrati protiv para Qureshi / J. Rojer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije