Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELIDBA LIGE PRVAKA

Odgovor na Angeline mjere: Borussia (M) ugošćuje City u Budimpešti

firo: 22.01.2021, Soccer: Soccer: 1st Bundesliga, season 2020/21 Borussia Monchengladbach, Gladbach - BVB, Borussia Dortmund
Ralf Ibing/DPA/PIXSELL
08.02.2021.
u 21:14

Tako će RB Leipzig prvu utakmicu osmine finala protiv Liverpoola igrati 16. veljače u Puskas Areni u Budimpešti, a osam dana poslije će na istom mjestu Borussia Moenchengladbach ugostiti Manchester City.

Iako nema predstavnika u osmini finala Lige prvaka, Mađarska će biti domaćin čak dvije utakmice nokaut faze elitnog klupskog europskog nogometnog natjecanja, jer je Europski nogometni savez (UEFA) odlučio da će njemački klubovi ugostiti engleske predstavnike u Budimpešti. 

Tako će RB Leipzig prvu utakmicu osmine finala protiv Liverpoola igrati 16. veljače u Puskas Areni u Budimpešti, a osam dana poslije će na istom mjestu Borussia Moenchengladbach ugostiti Manchester City.

Ta je UEFA-ina odluka posljedica odluke njemačke Vlade koja je uvela stroge protuepidemijske mjere koje stanovnicima iz područja gdje su se pojavile mutacije koronavirusa zabranjuju ulazak na tlo Njemačke.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
11:31 09.02.2021.

Gladbach pitao u luxemburgu Danskoj i norveskoj i oni kazu ne nemoze.Na srecu se javio Orban i porucio im je:Evo napravio sam dvanaestetak novih arena stadiona najmodernijih i u njima se treba igrati nogomet ,mozete u Budimpestu u Puskas stadion.Da zaboravio sam pravim i hrvatima u Osjeku uskoru ce biti gotov i nadam se da se moji sokci nece dati izseliti ako zelite mozete se pridruziti kao drzava u madjarsku.To je bila zajednica gdje je slavonaca bilo preko dva milijuna.A nu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije