Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snježne 'radosti'

Odgođena i utakmica Fiorentina - Milan

Milan
Reuters
19.12.2009.
u 19:32

U subotu se neće igrati nogomet u Seriji A. Zakazane su bile dvije utakmice 17. kola, Bologna - Atalanta i Fiorentina - Milan, ali su obje odgođene zbog snijega i jako loših vremenskih uvjeta.

U Bologni se trebalo igrati od 18 sati i taj ogled je otkazan nekoliko sati prije početka. U tom slučaju je najavljeno da bi se ogled mogao odigrati u nedjelju (u 13 sati), ako se vremenske neprilike smire, a organizatori ogleda uspiju dovesti travnjak u normalno stanje.

Fiorentina i Milan su trebali igrati u 20.45 sati u Firenzi, ali i tu je snijeg umiješao svoje prste, te je bilo nemoguće organizirati ogled. Po pisanju La Gazzette dello Sport, taj je meč vjerojatno otkazan i na dulje vrijeme. Ne bi se trebao igrati u nedjelju, točnog datuma još nema, a spominje se moguće igranje 27. siječnja.

Pitanje je što će biti i sa ostalim utakmicama 17. kola Serije A koje su na rasporedu u nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije