Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština ABA lige

Odgođen početak, Dožai povjerenik za suce

24.07.2020.
u 14:48

Partizan i dalje inzistira da se FMP-u ne dopusti upis u vlasništvo lige

U nastavku prošli tjedan nedovršene Skupštine ABA lige središnja tema prijepora opet nije razriješena pa je sjednicu u ovaj put vodio Cibonin direktor Domagoj Čavlović. Partizan i dalje inzistira da se FMP-u ne dopusti upis u vlasništvo lige, a s time se i negira pravo njihovu predstavniku da bude sljedeći predsjednik regionalne lige.

A argumenti crno-bijelih su i logični s obzirom na to da je dotični (Zoran Tošković) Zvezdin “poslanik” u Košarkaškom savezu Beograda pa ispada da bi Crvena zvezda u bilo kojoj vrsti odlučivanja imala dva glasa.

Nažalost, crno-bijeli u svom nastojanju nisu dobili niti jednog saveznika. Svi šute, tako i hrvatski klubovi, pa će se o tome odlučivati nakon sastanka Partizanova vodstva kojem se daje vremena da preispita svoje tvrdo stajalište.

Najvažnije odluke s ove videosjednice su da će umirovljeni hrvatski sudac Srđan Dožai biti povjerenik za suce i da će se osnovati liječnička komisija koja će se baviti epidemiološkim protokolima.

Inače, početak nove sezone u ligi od 14 klubova pomiče se za 14 dana odnosno na 3. listopada. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije