Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALE favoritkinje

Odbojkašice Mladosti korak do trećeg pretkola Lige prvakinja

Odbojkašice Mladosti
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/11
09.10.2019.
u 23:41

Ukrajinske prvakinje su u Zagreb stigle kao favoritkinje, no djevojke trenera Saše Ivaniševića odigrale su sjajno.

U prvom susretu drugog pretkola kvalifikacija Lige prvakinja odbojkašice zagrebačke Mladosti su u Domu odbojke 'Bojan Stranić' pobijedile ukrajinsku ekipu Himik Južnji sa 3-0 (25-17, 25-17, 27-25).

Ukrajinske prvakinje su u Zagreb stigle kao favoritkinje, no djevojke trenera Saše Ivaniševića odigrale su sjajno.

Nakon što je Mladost povela sa 2-0 u setovima, Ukrajinke su trećem setu vodile 17-10, no domaće igračice uspjele su izjednačiti na 20-20, a potom iskoristiti treći meč loptu za veliku pobjedu.

Mladost su predvodile Valentina Vrbanc sa 17 osvojenih poena, Božana Butigan sa 16, te Katarina Pavičić sa 14 poena. U suparničkim redovima najefikasnija je bila Julija Bojko sa 13 poena.

Ove sezone HAOK Mladost prijavila je mušku i žensku ekipu u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Prvo su na teren izašle odbojkašice koje su posljednji put u Ligi prvakinja igrale 2006. godine, a od tada su nastupale u CEV i Challenger Kupu.

Odbojkaši kreću iz 1. pretkola, a u prvom susretu će u Zagrebu 22. listopada igrati protiv engleske momčadi IBB Polonia London.

Djevojke uzvratnu utakmicu igraju 15. listopada, a dečki 30. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije