Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to na meč-loptu

Odbojkaš opalio jedan od najgorih servisa u povijesti i postao hit na internetu

Federico Pereyra
Foto: Facebook
16.11.2015.
u 14:47

Loptu je zahvatio krivim dijelom dlana i to je na kraju ispalo toliko snažno da je preletjelo cijeli teren i završilo daleko u autu - skroz na tribinama.

Federico Pereyra, argentinski odbojkaš koji nastupa za belgijsku momčad Noliko Maaseik, postao je zvijezda na internetu. No, ne zbog nekog dobrog poteza, već zbog servisa koji bi vrlo lako mogao ući u povijest kao jedan od najgorih u povijesti.

Njegova momčad gubila je 2:0 u setovima, a protivnik je imao meč-loptu. Pereyra je pokušao spasiti Noliko od poraza, koncentrirao se, a onda servis opalio iz sve snage. Na njegovu žalost, loptu je zahvatio krivim dijelom dlana i to je na kraju ispalo toliko snažno da je preletjelo cijeli teren i završilo daleko u autu - skroz na tribinama.

Bio je to zadnji poen u meču, a Argentinac je završio na društvenim mrežama.

>>Pogledajte kako izgleda kada hokejaši Medveščaka i balerine HNK zamijene uloge

 

That Serve 😂✈️ - Like + Tag a friend !

Videozapis objavljuje Volleyball Pictures And Videos (@volley_pictures)

Komentara 2

DS
dsimeone
16:23 16.11.2015.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ POSJETITE: http://diego-simeone.blogspot.hr ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ vvvv

MA
maxxxx
21:19 16.11.2015.

hrvoje delac sigurno servira bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije