Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSIPANJE PEPELOM
Povratak na članak

Odbio je igrati za Hrvatsku, ali se može vratiti u reprezentaciju! Čeka se samo jedna stvar

Sve osim pomilovanja Štrleka bilo bi veliko iznenađenje. U redu, Štrlek je pogriješio, ali je svojim priznanjem dokazao kako je bio u krivu.

Komentari 4

PA
pappmisi
11:38 10.03.2020.

Ne treba ga vise pozivati , Imamo Mandica koji je puno bolje igra u odbrani !!!!

VL
MR
MrkiMedo
09:09 10.03.2020.

Strlek nigdje ne pise da mu je zao, da se ispricava ili da se to vise nece ponoviti. Sama potvrda da je to bila njegova odluka ne znaci nist, nego samo potvrdjuje notornu cinjenicu koju svi mi znademoa i ne garantira da nas slijedeci puta opet nece ostaviti "na cjedilu". Steta za tako dobrog igraca!

VL
LI
liliZG
13:13 10.03.2020.

zakaj ste rukometne informacije stavili pod nogometne.??????

VL
LI
liliZG
09:17 10.03.2020.

žena mu je trebala rodit al to naši nisu htjeli priznati za opravdani razlog izostanka pa je rekao da se neće javiti u vrstu....i sada ga treba kazniti jer je bio dobar suprug i otac...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.