Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUO SE PEPELOM

Odbio je igrati za Hrvatsku, a sada moli da se vrati!

Štrlek
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
09.03.2020.
u 14:03

"Ja, Manuel Štrlek ovim dopisom molim skupštinu Hrvatskog rukometnog saveza i upravni odbor HRS-a da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon što sam svojom odlukom odbio igrati za reprezentaciju."

Rukometaš Manuel Štrlek poslao je molbu Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza u kojoj moli da se vrati u reprezentaciju nakon što je odbio igrati na Europskom prvenstvu u siječnju ove godine.

"Ja, Manuel Štrlek ovim dopisom molim skupštinu Hrvatskog rukometnog saveza i upravni odbor HRS-a da ukine odluku vezanu uz moje neigranje za hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon što sam svojom odlukom odbio igrati za reprezentaciju. Spreman sam staviti se na raspolaganje izborniku za predstojeće reprezentativne akcije", stoji u Štrlekovoj molbi.

Foto: HRS

Hrvatski rukometni savez obavijestio je da će Upravni odbor u najskorije vrijeme razmatrati molbu Manuela Štrleka, a zatim svoju odluku proslijediti Skupštini Hrvatskog rukometnog saveza. Ako odluka bude pozitivna, Skupština će se održati telefonskim putem i donijeti konačan sud o molbi Manuela Štrleka.

Podsjećamo, Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a, nakon ove odluke Štrleka u siječnju je rekao:

– On je samovoljno otkazao reprezentaciju, a znamo što znači. Prema odluci skupštine HRS-a oni koji ne žele igrati za reprezentaciju izabrali su put bez povratka. Dakle, Manuel Štrlek više nikad neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, ma tko god bio izbornik. To je njegova odluka, nikako ne naša. Ako je bio nezadovoljan statusom, to je trebao zadržati za sebe i prihvatiti odluku. Bilo je mnogo većih igrača od njega kojima tako nešto nije palo na pamet, primjerice Ivano Balić.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:51 09.03.2020.

ako je shvatio što je učinio treba mu oprostiti i opet mu dati šansu

Avatar whitesox
whitesox
14:33 09.03.2020.

Pošteno i hrabro!Ko traži oprost red je i da ga dobije!Naravno ako njegova pozicija nema bolju alternativu nek igra!

VO
volimnju
12:23 10.03.2020.

treba mu oprostiti i ako je potreban i dobar vratiti ga u reprezentaciju. svi mi radimo greške u životu. veliki su oni koji ih priznaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije