Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA PRAŠINA

Odbila poštovati minutu šutnje za Maradonu: Neću to raditi za pedofila i zlostavljača

Diego Armando Maradona
Press Association/Pixsell
30.11.2020.
u 16:57

'Da bi se netko smatrao velikim igračem, mora prije svega biti čovjek i imati vrline koje su važnije od vještina s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile naprosto spektakularne', sarkastično je zaključila mlada nogometašica

Španjolska nogometašica Paula Dapena skrenula je pažnju nogometne javnosti na sebe nedavnim izjavama. 

Dok se svijet emotivno i uz puno pohvala oprašta od Diega Armanda Maradone, Dapena je podignula veliku prašinu u Španjolskom svojim ponašanjem.

Naime, nogometašica Viajes Interriasa koji je igrao prijateljsku utakmicu protiv Deportiva la Corune odlučila je pokazati svoj stav i okrenuti leđa Maradoni prilikom minute šutnje. Tako je 24-godišnja Dapena za vrijeme dok su sve igračice, treneri i suci stajali u tišini, sjela na travnjak i okrenula se u suprotnom smjeru od ostalih.

'Prije nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakve se geste nisu radile. Ako tada žrtve nisu dobile minutu šutnje, neću sigurno to raditi za zlostavljača. Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, već ću sjesti i okrenuti leđa', rekla je Dapena te dodala:

'Da bi se netko smatrao velikim igračem, mora prije svega biti čovjek i imati vrline koje su važnije od vještina s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile naprosto spektakularne', sarkastično je zaključila mlada nogometašica.

Komentara 42

NE
Nemanadimak
21:12 30.11.2020.

Kakva to mora biti osoba pa ovako sto uciniti? Optuziti nekoga bez osnove za pedofiliju je kazneno djelo. A sa druge strane ovdje je rijec o pokojniku koji se oprostio sa ovozemaljskim zivotom. Kakva to mora biti osoba pa ovako sto uciniti.

Avatar picaškandalo
picaškandalo
17:35 30.11.2020.

Nisam čuo nikad da je imao problema s pedofilijom i zlostavljanjem?? 😳

AV
Avimm
07:06 01.12.2020.

,,Zvijezde,,stvaraju TV i,novinari,a djete i covjeka stvara obitelj u kojoj odrasta.BRAVO CURO!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije