Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrala Crnu Goru
Povratak na članak

Odbila igrati za Hrvatsku! U Savezu imaju dokaz, a ona tvrdi da je nisu zvali

Savjest nam je čista i nije točno da je nitko iz Saveza nije zvao. Pa ona bi išla na EP s Hrvatskom

Komentari 6

JB
josip.barisic512@gmail.com
07:18 19.05.2020.

Osjećaju li sportaši ponikli u Hrvatskoj barem moralnu obvezu igrati za svoju domovinu pod jednakim uvjetima kao i van nje? Ćemu laganje uz obilje dokumentiranih dokaza?

VL
KU
Kultura
07:15 19.05.2020.

Nitko nema obavezu igrati za Hrvatsku ako Hrvatsku nema u krvi.

VL
DV
dvojnica
09:25 19.05.2020.

Ako je uzela crnogorsko drzsvljanstvi -pazi ne svicarsko nego crnogorsko-treba joj oduzeti hrvstsko. Sto ce nam izdajnici imamo ih i ovdje previse..

VL
NO
Nolte
09:06 19.05.2020.

Ako se djevojka osjeca bolje, ugodnije i sretnije igrajuci s drugim djevojkama za Crnu Goru onda nek za nju i igra. Crnogorke su dobre u rukometu i mozda joj se nasmijesi i kakva medalja. Njene odluke, njen zivot. Nemam pravo i ne vidim zasto bi ja ili bilo tko drugi njoj trebao odredjivati kako ga zivjeti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.