Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jürgen Klopp

Od srpskih i hrvatskih igrača naučio sam samo psovati

Jurgen Klopp
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
05.11.2018.
u 23:42

Ne razumijem srpski jezik, ali čini mi se kako su moji odgovori na engleskom puno duži nego oni na srpskom jeziku - kaže Klopp

Liverpool u utorak igra u Beogradu. U 4. kolu Lige prvaka momčad Jürgena Kloppa gostuje kod Crvene zvezde (18.55 sati). Menadžer Redsa je u glavni grad Srbije stigao bez Xherdana Shaqirija.

Srbi još pamte potez švicarskog reprezentativca sa SP-a u Rusiji kada je gol slavio gestom koja pokazuje dvoglavog orla. Klopp zna kako je Shaqiri nepoželjan u Srbiji.

Jurgen Klopp
1/12

- Klub je objavio službeno priopćenje vezano za Shaqirija i tu završava priča. Još će on za nas igrati mnogo utakmica, ali ne i u Beogradu - rekao je Klopp.

Menadžer Liverpoola u jednom je trenutku primijetio kako prevoditelj skraćuje njegovu izjavu.

- Ne razumijem srpski jezik, ali čini mi se kako su moji odgovori na engleskom puno duži nego oni na srpskom jeziku. Želim da novinari koji znaju engleski prevedu sve što sam rekao, to je važno. Ne želim da me ljudi krivo shvate. Ne bude li tako koristit ću titlove u svojim izjavama - dodao je Klopp i nasmijao novinare koji su ga pitali zna li nešto reći na srpskom jeziku.

- To je kompliciran jezik. Od srpskih i hrvatskih igrača naučio sam samo psovati, a sad to nije ni vrijeme ni mjesto - rekao je Jürgen Klopp i ponovno sve nasmijao.

>> Pogledajte video: Navijači stoje u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

Komentara 24

OL
OldybutGoldy
08:12 06.11.2018.

Kaj mene čudi je, da su se svi okomili na Shaqirija. Par zar srpski grb nema dvoglavog orla????

Avatar ZLO
ZLO
01:06 06.11.2018.

Ha ha a sto si očekivao čuti od nepismenih tukaca .. odabranu prozu od Goethe-a?

BI
binki
06:28 06.11.2018.

Čudi me da ga nisu naučili slušat cajke..Naime tu su jedni i drugi izjednačeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije