Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 58. GODINI

Od srčanog udara umro bivši golman francuske reprezentacije

lopta
Igor Kralj/Pixsell
20.10.2020.
u 14:41

"Danas francuski nogomet žali za jednim od najvećih golamana u svojoj povijesti i za jednim od najodanijih sluga Montpelliera, na i izvan terena", navodi se u priopćenju kluba.

Bivši golman francuske reprezentacije Bruno Martini, koji je radio kao pomoćni trener u Montpellieru umro je u 58.godini, objavio je francuski prvoligaš u utorak.

Martini je bio hospitaliziran nakon što je pretrpio srčani udar na treningu prošli tjedan.

Najveći dio karijere proveo je u Auxerreu i Montpellieru i odigrao je 31 utakmicu u dresu francuske reprezentacije od 1987. do 1996. godine. Na mjestu čuvara mreže francuske reprezentacije zamijenio je Joëla Batsa, a tu je tisulu predao kasnije Fabienu Barthezu.

Okončavši 1999. 18-godišnju igračku karijeru u Montpellieru, Martini je postao trener golmana u francuskoj reprezentaciji koja je osvojila naslov europskih prvaka 2000. i 2006. bila druga na svjetskom prvenstvu.

"Danas francuski nogomet žali za jednim od najvećih

"Ostavio je sliku dobrog čovjeka, uvijek spremnog da pomogne i onoga koji nikada ne propušta priliku da udijeli lijepu riječ svakom od svojih sugovornika. Počivaj u miru Bruno, već nam nedostaješ". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije