Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedmo kolo

Od šest utakmica Premier lige, njih pet završilo je 2:0

Manchester City
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.09.2018.
u 18:19

Sigurne pobjede upisali su Manchester City, Tottenham, Arsenal, Everton...

Manchester City bez problema zadržao je čelno mjesto u Premier ligi domaćom pobjedom nad Brightonom 2:0, piše Goal.

Sterling je zabio u 29. na asistenciju Sanea, a u 65. je asistirao Agüeru za 2:0.

Harry Kane riješio je stvar za Tottenham koji je također s 2:0 nadigrao Huddersfield u gostima, Engleski je kapetan zabio u 25. minuti, pa u 34. iz penala.

Manchester City
1/12

Arsenal je s 2:0 kod kuće pobijedio Watford, ali tek u završnici. Cathcart je u 81. zabio autogol,  a Özil u 83. zapečatio pobjedu. Bernd Leno u poluvremenu je zamijenio ozlijeđenog Petra Čecha.

Everton je pobijedio Fulham s 3:0 golovima Sigurdssona u 56. (pet minuta ranije promašio je penal), Tosuna u 66. i opet Sigurdssona u 89.

S 2:0 slavio je i Leicester u gostima kod Newcastlea (Vardy 30. - 11m, Maguire 73.), kao i Wolverhampton kod kuće protiv Southamptona (Cavaliero 79., Castro 87.).

>> Pogledajte i Bilićev put od Hajduka do Saudijske Arabije

 

 

 

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije