Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su bučni

'Od njihovog žestokog seksa i namještaj se pomicao'

Maradona i Wanda Icardi
Foto: Reuters/IPA/Pixsell
1/3
22.04.2020.
u 17:00

Priče o njihovim seksualnim avanturama otkrila je 2018. argentinska voditeljica Mirtha Legrand u razgovoru čija je snimka tek nedavno objavljena

Wanda Icardi ponovno se ovih dana našla u centru pažnje. Supruga argentinskog nogometaša Maura Icardija obožava kada se o njoj piše, a sada internetom kruže njezine slike iz mlađih dana.

Zahvaljujući burnoj prošlosti često puni stupce tabloida. Prije nekoliko godina je otkriveno kako se Wanda zabavljala s Diegom Maradonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salieron a la luz fotos de Wanda Nara antes de convertirse en modelo: míralas en nuestras stories 🙈

Objavu dijeli Paparazzi (@revista_paparazzi)

Priče o njihovim seksualnim avanturama otkrila je 2018. argentinska voditeljica Mirtha Legrand u razgovoru čija je snimka tek nedavno objavljena. 

- Ručala sam u jednom hotelu i kad sam izlazila prišla mi je Wanda i pitala me: "Zašto me ne zoveš u emisiju?" Odgovorila sam: "Jesi li ti ona što se seksala s Maradonom? Zbog vas nisam mogla spavati cijelu no ć - kazala je Mirtha Legrand i dodala:

- Bila sam u predsjedničkom apartmanu, a oni u sobi pored moje. Toliko su bučili da nisam mogla spavati. Od njihovog žestokog seksa čak se i namještaj pomicao, nije mi jasno što su sve radili. 

Wanda Icardi tvrdi kako je sve to laž, te da samo ona i Maradona znaju je li se nešto između njih dvoje dogodilo. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:57 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:38 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:38 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije