Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Maltežani šokirali Hajduk na Poljudu, Splićani ispali od Gzire! Kone kao Messi!

Maltežani šokirali Hajduk na Poljudu, Splićani ispali od Gzire! Kone kao Messi!
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
18.07.2019. u 22:00

Hajduk je još jednom razočarao svoje navijače u Europi. 

Bijeli su na Poljudu dočekali maltešku Gziru United koju su u prvom susretu pobijedili s 2-0. 

Ipak, u Splitu je Hajduk pred 18236 gledatelja morao priznati Maltežanima da su bolji te su 'ribari', kako su ih neki nazivali, izbacili momčad Siniše Oreščanina. 

Sve je krenulo sjajno i Splićani su poveli već u sedmoj minuti pogotkom Jradija.

Odlična akcija Hajduka prethodila je pogotku, a Josip Bašić s desne strane pronašao je Libanonca koji je pričekao povratnu loptu i pogodio s 15-ak metara.

Hajduk je usporio u nastavku prvog poluvremena, ali Gzira nije imala izglednijih prilika za ugrožavanje Dukinog gola. 

U nastavku je Hajduk bio neprepoznatljiv

Gzira je odlučila krenuti na sve ili ništa i to im se isplatilo. U 57. minuti izjednačio je Jefferson nakon ubačaja s lijeve strane, a samo 12 minuta kasnije preokret na Poljudu. Opet je s lijeve strane došla jedna lopta koja se visoko odbila na desnu stranu šesnaesterca Hajduka, a velemajstorski je škaricama u suprotni Dukin kut pogodio Kone

Krenuli su zvižduci s tribina Poljuda, a posebno su snažni bili pred kraj utakmice kada su navijači izgubili strpljenje s neučinkovitom igrom Hajduka. I kao da to nije bilo dovoljno, Kone je odlučio glumiti Messija i u 96. minuti ponovno zabio u suprotni kut sa 16 metara za konačnih 3:1 i ispadanje Splićana u Europi već u prvom pretkolu. 

>>> Pogledajte kako navija Torcida

Komentara 132

SV
svrake
22:00 18.07.2019.

ne moze Dinamo popraviti europski koeficijent koliko ga hajduk moze srozat 😭

TO
Tomisl
21:38 18.07.2019.

I opet ce im HNS biti krivac.

DU
Deleted user
20:26 18.07.2019.

Poljud eruptirao hehehehehe kak su nabrijani protiv dečkiju koji su još sinoć radili drugu smjenu. hehehehehe koja pišurija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije