Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrpali četiri komada

Hrvatska podsjetila na ruske dane i SP, Vatreni rastavili Slovake na proste faktore!

Hrvatska podsjetila na ruske dane i SP, Vatreni rastavili Slovake na proste faktore!
Foto: Davor Javorović/Pixsell
06.09.2019. u 22:44

Hrvatska nogometna reprezentacija veličanstvenom predstavom u Trnavi svladala je Slovačku s 4-0 (1-0) u utakmici 4. kola skupine E kvalifikacija za EURO 2020.

Pred 18.098 gledatelja na stadionu Antona Malatinskoga Slovaci su ostali bez ikakave prilike za bodove zbog sjajne igre naših igrača. 

U prvom poluvremenu igralo se otvoreno s obje strane, a obje reprezentacije imale su prilike u prvih 20. minuta, ali nakon toga utakmica kreće u našem smjeru, a izabranici Zlatka Dalića pokazali su zašto su svjetski viceprvaci. Strijelac vodećeg pogotka u posljednjoj minuti prvog poluvremena bio je Nikola Vlašić, kojem je to prvijenac u dresu A reprezentacije.

Na početku drugog poluvremena za 2:0 zabio je Ivan Perišić, a pomogao mu je Milan Škriniar koji je skrenuo loptu dovoljno da ju Martin Dubravka ne može uhvatiti.

U 72. minuti treći pogodak 'vatrenih' postigao je Bruno Petković nakon sjajnog driblinga u kaznenom prostoru, kojim se oslobodio dvojice slovačkih stopera i time pokazao da sjajna forma iz Dinama nije slučajnost. Bruni je ovo prvi pogodak u natjecateljskoj utakmici za Hrvatsku u četvrtom nastupu i ukupno drugi (jedan protiv Tunisa u prijateljskoj).

 

Točku na "i" u 89. minuti stavio je Dejan Lovren pogotkom glavom na ubačaj Brozovića. 

Hrvatska će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu odigrati u ponedjeljak, 9. rujna, kad će gostovati kod Azerbajdžana. Utakmica u Bakuu započet će u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.

>>> Pogledajte kako se u Španjolskoj zabavlja Ivan Rakitić


 

Komentara 114

Avatar Mi sami
Mi sami
19:36 06.09.2019.

Hrvatska!!!

Avatar dzambo
dzambo
22:37 06.09.2019.

Ovaj rezultat 0:4 CAK I NIJE REALAN i Slovaci su jos dobro prosli....e moji novinari prije tekme..ovo..ono...pa skoro ''smak svijeta''..kad ono cisto i glatko...

MA
MartinMaleti
19:57 06.09.2019.

Sretno Naši Vatreni! Svi koji vole Hrvatsku su uz vas bez obzira na rezultat! A oni ostali su apsolutno nebitni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije