Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO

Hrvatski uragan u drugom poluvremenu otpuhao Crnu Goru, kauboji pokazali veliku kvalitetu!

Hrvatski uragan u drugom poluvremenu otpuhao Crnu Goru, kauboji pokazali veliku kvalitetu!
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
09.01.2020. u 21:58

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je EURO 2020 pobjedom u austrijskom Grazu protiv Crne Gore s 27-21 (12-13) u dvoboju 1. kola A skupine.  

Hrvatska je odigrala loše prvo poluvremenu pa su Crnogorci na odmor otišli s vodstvom 13-12. Ipak, Červarovi izabranici pokazali su kvalitetu u drugom poluvremenu kada su uraganski krenuli i već nakon osam minuta nastavka imali tri pogotka prednosti.

Hrvatsjka - Crna Gora
1/8

Nisu se igrači Crne Gore stigli oporaviti od tog šoka pa je prednost do kraja samo rasla, a na kraju je Hrvatska vodila i po sedam razlike. 

Treba kod Hrvatske izdvojiti Luku Cindrića sa šest golova, dok su Marino Marić i Zlatko Horvat postigli po 4. Crnogorce predvodili Nemanja Grbović (6) i Vladan Lipovina (4).    

Podsjetimo, Bjelorusija je ranije svladala Srbiju s 35-30 (16-15). 

U 2. kolu u subotu Hrvatska igra s Bjelorusijom u 16 sati, a u 18:15 sati se sastaju Srbija i Crna Gora. 

Dvije prvoplasirane ekipe iz skupine prolaze u drugu fazu u Beču. 

>>> Pogledajte što su crnogorski navijači govorili uoči susreta

Komentara 22

MO
modovisisajteMaraschino
20:15 09.01.2020.

ma baš za zlato... a onda ćete ih pljuvati ako ne osvoje... neka igraju ponosno i hrabro, a rezultat nek bude kakav bude... zlato ili drvena medalja, svejedno..... pravi navijač to zna dobro...

DU
Deleted user
21:14 09.01.2020.

Opet brišete komentare?! I to neobjektivno i bez razloga. Zašto i dokle?! Zapravo, znate što, "j. s." Zbogom zauvijek, a i pretplatu otkazujem već sutra.

PA
pappmisi
21:46 09.01.2020.

Sto je Gde su Negativni Komentari !!!! Kako ne valja Lino, ajde Negativci !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije