Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Junak Mijo Caktaš vodio Hajduk do pobjede, Torcida mu skandirala. Rudeš ide u drugu ligu

Junak Mijo Caktaš vodio Hajduk do pobjede, Torcida mu skandirala. Rudeš ide u drugu ligu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.05.2019. u 21:07

U 34. kolu Prve HNL u Kranjčevićevoj su se susreli Rudeš i Hajduk

Splićani su u Zagrebu stigli do pobjede 4-1 kojom su preskočili Osijek na trećem mjestu. Hajduk ima 59 bodova i utakmicu više od Osijeka koji ima 56 bodova

Rudeš se ovim porazom i matematički oprostio od prvoligaškog društva jer više ne mogu stići Istru koja je na devetom mjestu s 8 bodova više (22-14).

Junak susreta bio je Mijo Caktaš koji je odigrao za čistu 'desetku'. Postigao je hat-trick i asistirao Jradiju za posljednji pogodak. Caktaš je zabio u 17. minuti nakon sjajne akcije Jaira i strijelca pogotka. S tim rezultatom otišlo se i na odmor. 

U 57. minuti Caktaš je povisio vodstvo. Jairo je pucao sa 16 metara, a lopta je na putu do gola sretno došla do Caktaša koji s osam metara zabija za 2:0.

Ipak, Lokomotiva smanjuje preko Lisakoviča u 62. minuti koji je primio loptu neometan na 10-ak metara od Posavca te pogađa za 2:1. 

Ipak, s dva pogotka u razmaku od 60 sekundi Hajduk rješava utakmicu. U 65. minuti svoj treći pogodak postigao je Caktaš, a samo minutu kasnije asistira Jradiju za konačnih 4:1. 

>>> Pogledajte kako navija Torcida na Poljudu

Komentara 18

Avatar rubinet
rubinet
21:14 14.05.2019.

HNL može biti jak samo uz jaku hrvatsku četvoricu (Osijek,Rijeka,Dinamo i Hajduk) .

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
21:49 14.05.2019.

Procitajte "clanak", biser veli da nakon 0:2 Lokomotiva (!!!) smanjuje na 2:1?

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
20:49 14.05.2019.

Barca i City nude 150 mil eura za Kaktasha. Provjereno iz pouzdanih izvora bliskih klapi Kambi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije