Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
HNL

Suk produžio nadu Gorice, Osijek će protiv Intera morati potvrditi Europu

Suk produžio nadu Gorice, Osijek će protiv Intera morati potvrditi Europu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
19.05.2019. u 20:53

U utakmici 35. kola Prve HNL Gorica je kao domaćin svladala Osijek s 1-0 (0-0).

Strijelac pogotka u 57. minuti bio je Joey Suk kojemu je to bio peti pogodak u sezoni. 

U utakmici koja je bila otvorena, ali koja je ostala nedorečena, domaća momčad bila je uspješnija i s ova tri boda postala najuspješniji debitant u HNL-u.

Peta Gorica sada ima 53 boda, tri manje od četvrtog Osijeka te je zadržala izglede za nastup u Europi sljedeće sezone. Da bi se to dogodilo Gorica u posljednjem kolu mora svladati Lokomotivu i nadati se domaćem porazu Osijeka od Intera.

Pred 1.700 gledatelja na stadionu ŠRC Velika Gorica sudio je Bebek iz Rijeke.

Komentara 3

Avatar dzambo
dzambo
22:28 19.05.2019.

Pa kako 'prodao'' imali su mislim cak 12 bodova prednosti nad Hajdukom jos nakon pocetka sezone a direktno protiv Hajduka od mogucih 12 bodova Hajduku su ''propustili'' samo 4 boda....a gdje su svi ostali bodovi i ak su ''prodali'' moralii su dobro ''zaraditi'' jer puno...puno...puno bodova su rasuli a nisu igral direktno protiv Hajduka i cak su protiv njih u plusu bodova...gdje odose ti bodovi..???!!!!!

Avatar Francek007
Francek007
21:27 19.05.2019.

Sramota Osijek je prodao 3 mjesto Hajduku ako bude boga neka sada sa ovim rezulatatom proda i 4 Gorici

MN
Mamuti na plaži
12:05 20.05.2019.

sve ok...ali u Gorici nema domačih igraca.... omladinski pogon nikada nije bio jadniji...samo info...u Osijeku 9 domačih..pametnom dosta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije