Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
PRVA UTAKMICA

Rumunji uz pomoć VAR-a nanijeli Hrvatskoj poraz, nastavlja se prokletstvo malih vatrenih

Rumunji uz pomoć VAR-a nanijeli Hrvatskoj poraz, nastavlja se prokletstvo malih vatrenih
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
18.06.2019. u 20:27

U susretu 1. kola C skupine Europskog nogometnog U-21 prvenstva koje se održava u Italiji i San Marinu, mlada hrvatska reprezentacija je izgubila od Rumunjske s 1-4 i tako bitno umanjila izglede za plasman u polufinale EP-a, a time i na olimpijske igre u Tokiju 2020. 

Golove za Rumunjsku zabili su George Puscas (11-11m), Ianis Hagi (14), Tudor Baluta (66) i Adrian Petre (90+2), a jedini pogodak za našu reprezentacije zabio je sjajnim udarcem  Nikola Vlašić (18). Prvi  i posljednji pogodak stigli su nakon intervencije VAR-a kada je sudac odlučio promijeniti odluke te je dosudio udarac s bijele točke zbog igranja rukom Benkovića te ponišio zaleđe u posljednjim minutama za konačnih 4:1. 

Mlada hrvatska reprezentacija je nakon 15 godina ponovo stigla do europskog U-21 prvenstva. U dosadašnja dva pokušaja nije prošla skupinu, no ovoga puta hrvatska vrsta je stigla na EP s velikim ambicijama. 

Sada nas čekaju Francuska i Engleska, a samo prvo mjesto vodi nas u polufinale. 

U drugom susretu iz ove skupine u 21.00 sati u Ceseni sastaju se Francuska i Engleska.

Mladi hrvatski nogometaši će u 2. kolu 21. lipnja odmjeriti snage protiv Francuske, a u susretu posljednjeg kola u skupini, 24. lipnja igrat će protiv Engleske.

>>> Pogledajte što Davor Šuker kaže o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Komentara 77

ZO
zoca
20:13 18.06.2019.

cestitke igracima i strucnom stozeru dali su sve od sebe i uvjerili cijelu javnost da Hrvatskom nogometu slijedi mracno razdoblje

BI
billynik
20:38 18.06.2019.

Nije to nikakvo proklestvo nego neznanje trenera i sramotan pristup igrača, a njima vjerojatno nije ni zamjeriti ako Halilović nosi kapetansku traku nakon što nije došao na okupljanje reprezentacije. Temeljem čega je taj bahati balavac u repki, on loptu vididi jedino kad je kakav prekid i tad je centrira prvom dostupnom rumunju.

BU
Bubalamala
20:02 18.06.2019.

Pa vadi tog Halilovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije