Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOV U MAĐARSKOJ

Dalić: Imamo kratku memoriju i jedan poraz baca cijelu naciju u depresiju

Zlatko Dalić i Luka Modrić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
23.03.2019.
u 17:53

Uvijek želimo odigrati što je bolje moguće. Sutra kao i uvijek. Dat ćemo sve od sebe jer smo svjesni da će biti jako teško. Na nama je da se nametnemo i da što više napadamo - rekao je Ivan Rakitić

Vatrene sutra čeka utakmica protiv Mađarske u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine. 

Azerbajdžan je pao teže od očekivanog, ali tri boda su osvojena i sada se ide u nove pobjede. Mađari će u Budimpešti pred punim stadionom pokušati pobjediti svjetske viceprvake, a Hrvatska će nastojati obraniti titulu favorita. 

- Očekujemo tešku utakmicu i agresivnog protivnika koji će htjeti dojam iz prve utakmice. Mi se moramo popraviti. Mi ćemo igrati svoju igru. Ne trebamo mi previše mijenjati - započeo je izbornik.

- Nisu oni u porazu protiv Slovačke pokazali svoje lice i to nas neće zavarati. Oni su bez bodova i moraju se boriti za njih jer bez njih praktički ispadaju iz borbe. Morat ćemo biti strpljivi i oprezni. Čuvat ćemo mir i tražiti svoju šansu - dodao je Dalić.

- Njihova glavna snaga su igrači koji igraju u Bundesligi, Orbana i Szalaija. Ne smijemo ih podcijeniti. Szalai je robustan i jak. U svakom slučaju neće biti lagan protivnik - smatra izbornik Dalić.

- Kod nas je uvijek pritisak, imamo kratku memoriju i jedan poraz baca cijelu naciju u depresiju. Iako nas je samo četiri milijuna, moramo biti najbolji i najljepši, svjetski prvaci u svemu i to je tako kod nas - zaključio je Dalić.

- Uvijek želimo odigrati što je bolje moguće. Sutra kao i uvijek. Dat ćemo sve od sebe jer smo svjesni da će biti jako teško. Na nama je da se nametnemo i da što više napadamo - rekao je Ivan Rakitić.

Rakitić je komentira izjavu Jose Mourinha koji je rekao da je Raketa jedan od najpodcjenjenijih igrača svijeta.

- Što reći na takvu izjavu? Mogu se zahvaliti. Takve riječi od takvog stručnjaka...lijepo je za čuti. To ću shvatiti kao poticaj za napredak. Bitno je da su moji suigrači u prvom planu. Još jednom se zahvaljujem na tome i jedva čekam da ga vidim na klupi - rekao je Rakitić.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao uoči puta u Mađarsku

 

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
17:47 23.03.2019.

Pregazit ćemo ih poput bana Jelačića 1848.

CA
cortesova arkebuza
18:30 23.03.2019.

Pametan izbornik,sve je njemu jasno i idemo u dobrom, pravom smijeru.Uz dokazane doprvake svijeta dolazi generacija mladih koji će naslijediti nakon EP nekoliko naših nogometnih heroja.Brekalo i Vlašić,Čaleta-Car,Bartolec,Borna Barišić pa i mali iz Austrije Pongračić...A gdje su još Lovro Majer i ostali koji će za 2-3 godine kucati na vrata Vatrenih!? Sigurno će bit nemoguće zamijeniti jednog Luku Modrića jer samo je jedan Luka Modrić ali ima potencijala i te kako.Palaversa nije slučajno kupljen od Guardiole,polako sve u svoje vrijeme.Naprid naši,kuća srce Vatreno.Samo mirno sutra,Hrvatska je uz vas svim srcem💪💪💪.

DU
Deleted user
20:35 23.03.2019.

Daliću pravi navijači reprezentacije nemaju kratku pamet i imaš njihovu podršku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije