Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalić prije Mađarske:

'Svi na nama žele graditi imidž, svi žele pobijediti viceprvake svijeta'

22.03.2019.
u 16:23

Nakon prospavane noći još sam zadovoljniji utakmicom jučer. Bili smo strpljivi, malo smo se više potrošili. Vraćaju se Lovren, Brozović i Rebić. Navijači su bili jako, jako dobri i gurali su nas prema pobjedu - rekao je Dalić

Nogometaši hrvatske reprezentacije danas će otputovati u Mađarsku na drugu utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine. 

Azerbajdžan je pao teže od očekivanog, a sada će se u susjedstvu izabranici Zlatka Dalića probati domoći nova tri boda. 

Izbornik je najavio promjene u momčadi, a jedino je i on bio spreman za izjave prije polaska.

- Nakon prospavane noći još sam zadovoljniji utakmicom jučer. Bili smo strpljivi, malo smo se više potrošili. Vraćaju se Lovren, Brozović i Rebić. Navijači su bili jako, jako dobri i gurali su nas prema pobjedu - rekao je Dalić.

>> Pogledajte što je izbornik Dalić rekao uoči puta u Mađarsku

- Ovo je kratak razmak između utakmica, ali kako nama tako i njima. Mi smo favoriti kako god da se postavimo, svi će na nama graditi svoj imidž i svi žele pobijediti viceprvake svijeta. Svaka utakmica će biti teška, možda se dogodi neki kiks, ali to si jučer nismo dopustili - zaključio je Dalić. 

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon utakmice s Azerbajdžanom

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar MK
MK
16:32 22.03.2019.

Ma važno da su 3 bodova tu... Važno da mlađi u ekipi nauče preuzimati odgovornost (vidjelo se da je Barišiću i Brekalu trebalo kojih 20 minuta da i za njih počne utakmica - a poslije su povremeno jedan i drugi nosili cijelu momčad i vjerujem da će to dati samopouzdanje da krenu drugi put od prve minute)... Važno da da se nitko nije ozlijedio... Još da je bio penal (barem jedan)... Za prvu utakmicu solidno - s'obzirom da još jednu igramo...

SO
sohnahoakasaa
16:54 22.03.2019.

Bravo Vatreni i bravo Izborniče. Nije lako voditi ni jednu Nacionalnu vrstu u bilo kojem športu a najteže je naše Vatrene. Ne zbog znanja nego zbog emocija i silne ljubav. To je uvijek bilo i bit će neraskidiva veza naroda i heroja u svakom smislu. Zato koga briga za one u 4 mil Izbornika doma i toliko vani koji pametuju i tak sve znaju o svemu a najviše o nogometu. Dok 'prigovaraš' i jamraš od straha i strepnje, dok ti srce jače kuca od sreće i ponosa onda nemreš ništa tako strašno reći a da boli. A na one i onakve nećemo trošiti riječi i davati im na važnosti.

DU
Deleted user
17:06 22.03.2019.

Nikako da naučimo da loših protivnika "nema"! Nogomet je "meka"svih mladih u Svijetju! Eto, kako su prošli Škoti? Mene više brinu stari igrači! Perišić se nije ni oznoio! Igrao je Rakitić i Modrić! (trudili su se i trošili maksimalno)! Brekaloo je toliko toga krivo dodao i nabacivao bez veze da je strašno! Možda će biti bolji jer gine za repku, ali znanje mu je šturo?! Sve u svemu, loše za viceprvaka Svijeta! Publika sve bolja i bolja i kao i obično, navija kako se igra! Takva je Zagrebačka publika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije