Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Hajduk uz igrača manje svladao Osijek u uzbudljivoj utakmici s pet pogodaka

Damir Burić
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/5
10.11.2019.
u 16:18

Hajduk je posljednjih dvadesetak minuta igaro bez isključenog Brazilca Jaira. Sudac Pajač zamjerio mu je udaranje korner-zastavice i pokazao drugi žuti karton.

Nogometaši Hajduka svladali su Osijek s 3:2 u jednom od dva derbija 15. kola Prve HNL. Hajduk je tako nastavio pobjednički niz na Poljudu, no goste iz Slavonije svladao je teškom mukom. 

Imao je Hajduk 2:0, ali se Osijek uspio vratiti na 2:2 i tako zakomplicirati dan strategu domaćina Damiru Buriću

Hajduk je poveo u 22. minuti nakon što je Jairo proigrao Miju Caktaša koji je šutom iskosa prevario vratara Ivušića. U 41. minuti je veliku pogrešku braniča Osijeka Silve iskoristio Nigerijac Samuel Eduok i povećao na 2:0, međutim samo dvije minute kasnije Mihael Žaper smanjuje udarcem s 16 metara.

U 45. minuti Jairo je pogodio vratnicu, a Osječani u 52. minuti dolaze do izjednačenja zahvaljujući udarcu Mirka Marića s 20 metara koji je prevario vratara Splićana Ljubića. 

Hajduk opet vodi od 72. minute golom Brazilca Jaira nakon dodavanja petom Jradija. Brazilac je prilikom slavlja srušio korner-zastavicu, pa mu je sudac Pajač dao drugi žuti karton i Splićani su ostali s desetoricom.

U 83. minuti veliku priliku za Osijek promašio je Ndockyt.  

Dvoboj se igrao na stadionu Poljud, a sudio je Pajač.

Strijelci: 1:0 Caktaš (22), 2:0 Eduok (41), 2:1 Žaper (43) , 2:2 Marić (52), 3:2 Jairo (72)

Crveni karton: Jairo (Haj,73)

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar rubinet
rubinet
17:44 10.11.2019.

Dobra utakmica. Hajduk sretniji i spretniji.Osijek primio dva djetinjasta pogotka. Osječka zadnja linija slaba pače smiješna.

HR
Hrabraja
16:40 10.11.2019.

Koji glupi crveni, ali kako da igrači budu inteligentni kada navijači zapale na svakoj utakmici baklje i plaćaju kazne a vlasnici su kluba

Avatar N1nja
N1nja
18:17 10.11.2019.

ako meštrović nastavi postavljati trenerske početnike i nogometne analfabete na klupu, osijek će i dalje ostati provincijski klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije