Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz

Očajni Arsenal još jednom šokirao svoje navijače

Arsenal - Brighton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.03.2018.
u 17:19

Arsenal je nakon ovog poraza ostao na šestom mjestu sa 45 bodova, čak 13 manje od Tottenhama

Nogometaši Arsenala nastavili su s očajnim igrama koje prikazuju u posljednje vrijeme. U susretu 29. kola engleskog prvenstva Arsenal je na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona izgubio 1-2 upisavši četvrti uzastopni poraz, te peti poraz u zadnjih šest utakmica.

U zadnjih šest susreta "Topnici" su izgubili tri utakmice u prvenstvu (Brihgton 1-2, Manchester City 0-3, Tottenham 0-1), finale Liga kupa (Manchester City 0-3), te jednu utakmicu u Europskoj ligi (Ostersunds 1-2). Jedinu pobjedu ostvarili su protiv švedskog Ostersundsa (3-0) u prvom susretu 16-ine finala Europske lige.

Posljednji put Brighton je pobijedio Arsenal u rujnu 1982. godine. Nakon toga nisu igrali previše. Četiri puta, a sva četiri puta slavio je Arsenal.

Arsenal - Brighton
1/5

Domaćin je poveo u 7. minuti golom Lewisa Dunka, a u 26. minuti je Glenn Murray povisio na 2-0. U završnici prvog dijela Pierre-Emerick Aubameyang je smanjio rezultat i činilo se kako će Arsenal u nastavku okrenuti rezultat. Međutim, domaćin se uspio obraniti i zasluženo je osvojio tri boda.

Arsenal je nakon ovog poraza ostao na šestom mjestu sa 45 bodova, čak 13 manje od Tottenhama koji se nalazi na četvrtoj poziciji, posljednjoj koja vodi u Ligu prvaka. Brighton se probio na 10. mjesto sa 34 boda.

Ključne riječi

Komentara 1

BM
branko.mihalic1
08:42 05.03.2018.

To se zove trener bez srama i obraza a ego do neba njegovo vrijeme je proslo samo to on nevidi uništi veliki klub i to već godinama radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije