Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LIGA PRVAKA

Obrvan najavio novi ispit za plinare: 'Norvežani su nas iznenadili pobjedom u Szegedu'

pixsell
19.10.2021.
u 19:30

Čeka nas dosta težak zadatak, ali mi unatoč tomu vidimo svoju šansu za dobar rezultat – istaknuo je Sandro Obranović, lijevi vanjski “plinara”

Rukometaši PPD Zagreba otputovali su u norveški Elverum gdje će u srijedu igrati susret 5. kola elitne skupine Lige prvaka.

– Igramo s klubom s kojim smo već jednom igrali ove sezone i s kojim smo prekinuli taj crni niz, odnosno protiv kojeg smo osvojili prvi bod nakon dugo, dugo vremena. Riječ je o jednoj jako dobroj ekipi, što se moglo vidjeti i na zadnjoj utakmici kada su uvjerljivo pobijedili ekipu Szegeda na njihovu terenu. Čeka nas dosta težak zadatak, ali mi unatoč tomu vidimo svoju šansu za dobar rezultat – istaknuo je Sandro Obranović, lijevi vanjski “plinara”.

Ivica Obrvan, trener PPD Zagreba, dodao je:

– Uoči prve utakmice naglašavao sam njihovu brzinu kao najveći forte, ali onda se to i nije baš moglo vidjeti u Areni Zagreb. Razlog tomu je i što im mi nismo dopustili da se razmašu, odnosno taj što smo u situacijama šest na šest jako dobro reagirali i zaustavili njihovu tranziciju s kvalitetnim vraćanjem, postavljenjem i pripremom. Ipak, u ovoj zadnjoj utakmici sa Szegedom Norvežani su pokazali koliko zapravo mogu biti brzi i neugodni ako im se to dopusti – zaključio je Ivica Obrvan, trener hrvatskog prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije