Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik objasnio

Obrat u slučaju Platini!? Francuz izašao iz pritvora, nije ni bio uhićen?

Michel Platini
Foto: DPA/Pixsell
1/5
19.06.2019.
u 10:16

- Sve je sada iza mene - rekao je Platini novinarima nakon što je izašao iz policijske stanice

Jučer je sportski svijet zatekla vijest kako je Michel Platini, veliki francuski nogometaš te poslije predsjednik Uefe, uhićen zbog sumnji u namještanje domaćinstva Svjetskog prvenstva koje će 2022. godine igrati u Kataru. 

Sumnjivu pobjedu Katara u utrci s Južnom Korejom, Australijom, Japanom i Sjedinjenim Državama trenutačno istražuju Francuska, Švicarska te američki FBI, a od samog početka pobjeda države manje pet puta od Hrvatske pod brojnim je sumnjama. 

Francuza su pustili su iz policijskog zatvora, a njegov odvjetnik William Bourdon pojasnio je kako njegov klijent nije bio uhićen kako su prenijeli svi mediji nego su Platinija zadržali kao svjedoka u cijelom slučaju.

Sve je sada iza mene – rekao je Platini novinarima nakon što je izašao iz policijske stanice.

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:36 19.06.2019.

Ovi su isti kao naši. Hapse, privode,a onda kažu da nije bilo hapšenja. Tako su naši provodili,zatvarali Bandića a on postao još veći šerif zagreba nego što je bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije