Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY REDKNAPP

'Obožavam gledati igru koju kroje Modrić i Ćorluka'

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
14.01.2010.
u 14:36

Priliku da se pohvalno izrazi o Luki Modriću i Niki Kranjčaru ponovno je iskoristio menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp.

Stručnjak na klupi Spursa zaljubljen je u igru svoje momčadi, a pogotovo u hrvatske veznjake koji ju kroje. Uživa u prilici da ih pohvali, a isto je ponovno učinio, o čemu piše službena internetska stranica Premier lige, kao i Daily Mail.

- Obožavam nas gledati, ponekad samo sjedim na klupi i uživam u našoj igri, jer igramo sjajan nogomet. Sviđa mi se naš protok lopte i način na koji se krećemo. Kada ste menadžer nogometaša koji igraju na takav način onda je to sjajan osjećaj. Tako se mora osjećati i Arsene Wenger kada gleda svoj Arsenal - veli Redknapp i nastavlja:

- Može se pobjeđivati i s napucavanjem lopte u gužvu, ali mi se zaista dobro dodajemo i krećemo. Rade to sve najbolje momčadi, a i mi igramo na toj razini i takvom brzinom u čemu hrvatski dečki imaju veliku ulogu.

- Modrić sa strane pronalazi rupe u suparničkim redovima, a Kranjčar čini isto kroz našu momčadsku igru. Modrić, Kranjčar, Tom Huddlestone, govorimo o fantastičnim nogometašima. Tako volim igrati, a drugačije ne bih niti znao - zaključio je menadžer trenutačno petoplasirane momčadi engleskog prvenstva.

Komentara 1

DA
danki2301
15:47 14.01.2010.

Ćorluka kreator igre?? wtf...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije