Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI GOLFER

Objavljeno je u kakvom se stanju nalazi Tiger Woods nakon teške prometne nesreće

Vicinity of a scene where Tiger Woods was involved in a car crash near Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
24.02.2021.
u 08:32

Woods je stradao u utorak u prometnoj nesreći nadomak Los Angelesa, a policija još uvijek utvrđuje okolnosti koje su dovele do toga da je terenskim vozilom prešao dva traka, udario u rubnik, potom u drvo i prevrnuo se.

Tiger Woods nalazi se pri svijesti. Budan je i oporavlja se od operativnih zahvata – priopćeno je jutros na njegovu službenom profilu na Twitteru. Navedeno je i to da je zadobio otvorene prijelome goljenične kosti desne noge, ali i da je prilikom prometne nesreće pretrpio ozljede stopala i gležnja. Povrede su stabilizirane s pomoću vijaka i šipke.

Woods je stradao u utorak u prometnoj nesreći nadomak Los Angelesa, a policija još uvijek utvrđuje okolnosti koje su dovele do toga da je terenskim vozilom prešao dva traka, udario u rubnik, potom u drvo i prevrnuo se.

U ovom trenutku nagađa se da je uzrok neprilagođena brzina na strmom i zavojitom dijelu ceste.

Iz smrskanog vozila izvukli su ga vatrogasci s pomoću kliješta, a iz šerifova ureda priopćeno je da je bio vezan. Budući da je hitno prebačen u bolnicu, na mjestu nesreće nije napravljen toksikološki test.

Tiger Woods osvojio je više PGA turnira od bilo kojeg aktivnog igrača golfa, čak 82. U lipnju 2010. časopis Forbes objavio je da je Tiger Woods najbogatiji sportaš svijeta sa zaradom koja iznosi više od 100 milijuna dolara. 

Ključne riječi

Komentara 7

KN
knin65
07:19 25.02.2021.

Hyundai Genesis GV80

ZV
Zvolen2
09:01 24.02.2021.

Koji je ovo model automobila ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije