Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLANETSPORT

Objavili odličnu vijest s televizije! Nema naplate dok se sve ne vrati u normalu

Joško Jeličić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
08.04.2020.
u 17:22

Tim povodom A1 je poslao priopćenje u kojem obavještava sve one koji su uzeli sportski paket da neće morati plaćati naknadu jer nije bilo ni prijenosa utakmica

Pandemija koronavirusa sve je poremetila i život kakav smo poznavali već par tjedana blijedi u sjećanju.

Isto se dogodilo i sa svijetom sporta gdje su i najveća svjetska natjecanja ili odgođena za dane kada se sve vrati u normalu ili su u potpunosti otkazana.

Liga prvaka trenutno čeka kada će se moći nastaviti sa susretima, a PlanetSport je, uz HRT, imao prava prijenosa susreta elitnog natjecanja.

Tim povodom A1 je poslao priopćenje u kojem obavještava sve one koji su uzeli sportski paket da neće morati plaćati naknadu jer nije bilo ni prijenosa utakmica. 

- Tijekom krizne situacije uzrokovane koronavirusom, A1 Hrvatska korisnicima boravak kod kuće želi učiniti ugodnijim i jednostavnijim te smo im omogućili niz dodatnih pogodnosti prilagođenih svim članovima kućanstva. Nakon besplatnih giga za privatne i poslovne mobilne korisnike, u ponudi Osnovnog paketa TV usluge dostupni su svi dječji TV kanali, ukupno njih 14 te vrhunski filmski i serijski sadržaj na CineStar TV Premiere 1.

Što se tiče sportskog sadržaja, nakon odgode održavanja natjecanja u stalnom smo kontaktu s vlasnicima TV prava. S obzirom na to da je najelitnije europsko natjecanje UEFA Liga prvaka zaustavljeno u osmini finala te se trenutačno ne zna kada će se nastaviti, za mjesec travanj korisnici neće snositi trošak naknade PlanetSport paketa. To se odnosi na A1 TV korisnike, uključujući usluge B.neta i satelitske televizije, kao i Xplore TV korisnike. Aktivno pratimo razvoj situacije te ćemo o svemu transparentno i na vrijeme, kao i do sada, obavještavati korisnike - poručili su. 

Naplate PlanetSport paketa neće biti ni ako bi se odgoda Lige prvaka nastavila. 

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića


 
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:15 08.04.2020.

Još 4 mjeseca vas moram trpiti a onda adio i nikad više...

Avatar KimberlyLL96
KimberlyLL96
22:52 08.04.2020.

Karen, 25. eroxx.jake.eu

Avatar MargaretOO99
MargaretOO99
19:49 08.04.2020.

Deborah, 37. mychat.fun/xlove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije