Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nigerijac sve negira

Objavila je prijeteću poruku Dinamova igrača: Nađem li te, učinit ću ti nešto loše

Iva Bošnjak
Foto: instagram.com/iva977
1/2
08.03.2019.
u 23:52

Dinamov igrač zanijekao je da je fizički napao djevojku

Iva Bošnjak, 20-godišnja Osječanka koja je prijavila igrača Dinama Iyayija Believea Atiemwena zbog fizičkog nasilja, objavila je na svom profilu na Instagramu navodnu SMS poruku u kojoj joj je Nigerijac zaprijetio:

- Vidiš, dođem li u svoj stan i nađem li te tamo, učinit ću ti nešto loše - stoji u toj poruci.

>> Pogledajte što je rekao Dani Olmo nakon pobjede protiv Benfice. Otkrio je i zanimljivosti o reprezentaciji

Slučajem se u ovom trenutku bavi policija, a Bošnjak je u međuvremenu na svom profilu na Instagramu objavila fotografije modrica koje joj je, navodi, nanio Dinamov igrač.

Atiemwen je tijekom popodneva zanijekao da je fizički nasrnuo na mladu Osječanku.

Foto: instagram.com/iva977

 


 

Komentara 31

BL
bluesclues
00:44 09.03.2019.

kako ofrlje napravljen pamflet - poruka glasi: "...vidis, ako dodjem (sebi) doma i nadjem li te tamo, ucinit cu ti nesto lose...." - sto govori u prilog tome da je on vise ne zeli vidjet, pogotovo u svom stanu, ali da se ona ocito zalijepila...nakon ovog, vise vjerujem njemu neg ovoj maloj sponzorusi....

VI
vinopijem2
03:07 09.03.2019.

Ne kazem da nije moguce naci normalnu curu, zenu Hrvaticu koja se drzi odredjenih zivotnih kodeksa, ali sve vise nase zene samo mjere dubinu dzepa, sve ostalo, sto gledaju na muskima im je na 33 mjestu. Mozda joj "garonja"obecao kupit auto, ili najnoviji Mac ili iphone, pa slagao, kupio predzadnji model, a to ipak nije zadovoljilo njene potrebe. A i da jest kupio zadnji model, onda bi joj trebalo kupit' jos jedno 166 torbica, 333 para cipela, satova,sminke, odjece, pa vod'ati s vecere na veceru, pa u Pariz, onda malo Hawaii-e , itd itd. Kol'ko god zaradjivao ovaj '"simpa preplanuli nogometas", ne bi moglo dote'c, kol'ko bi sponzorusi trebalo za njene potrebe.

DE
deda1234
02:15 09.03.2019.

Ljepo ti covjek reko idi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije