Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijska pobjednica

Objavila je kraj sa samo 22 godine, depresija joj je stala na put

Ruta Meilutyte
Foto: DPA/Pixsell
1/3
22.05.2019.
u 13:49

U dobi do samo 15 godina na Olimpijskim igrama u Londonu je osvojila zlatnu medalju na 100 m prsno,a  onda sljedeće godine i zlato na svjetskom prvenstvu u Barceloni u istoj disciplini

Litvanska plivačica olimpijska i svjetska pobjednica 22-godišnja Ruta Meilutyte, koja je prošle godine priznala da boluje od depresije, u srijedu objavila da je njezinoj plivačkoj karijeri došao kraj.

- Spremna sam okrenuti novo poglavlje u životu. Hvala svima koji su me podržavali - objavila je u priopćenju u kojem navodi da želi nastaviti studirati i živjeti jednostavne stvari, rasti, bolje sebe poznavati i upoznavati svijet.

U dobi do samo 15 godina na Olimpijskim igrama u Londonu je osvojila zlatnu medalju na 100 m prsno,a  onda sljedeće godine i zlato na svjetskom prvenstvu u Barceloni u istoj disciplini.

Međutim, 2018. Meilutyte koja je iz Kaunasa, priznala je da boluje od depresije. Više se nije pojavljivala na natjecanjima nakon 2018. i SP-a održanog u Kini gdje se nije uspjela plasirati ni u jedno finale.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukathereem
16:02 22.05.2019.

Plivanje je idealno za depru, samo plivaš ko mutav 8 sati dnevno s glavom uronjenom u bazen i gledaš dole one pločice od bazena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije