Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Obiteljska drama u Splitu! Igora Štimca napao sin, stigla i policija: Pravio je majmunarije!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
22.05.2020.
u 17:35

Žrtve su u incidentu na Putu Žnjana bili Igor Štimac (53), nekadašnji hrvatski nogometaš i izbornik i njegova kći. (22), a prijavljeni 30-godišnjak je - Štimčev sin!

Sinoć je na splitskom Žnjanu došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Policija je podnijela optužni prijedlog protiv 30-godišnjaka, i to zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja.

Žrtve su u incidentu na Putu Žnjana bili Igor Štimac (53), nekadašnji hrvatski nogometaš i izbornik i njegova Kći (22), a prijavljeni 30-godišnjak je - Štimčev sin!, javlja Dalmatinski portal kojem je Štimac potvrdio ove navode. 

 

- Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji. Pravio je majmunarije!- kazao je Štimac za Dalmatinski portal koji dodaje kako je sina policija prijavila za dva prekršaja, članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te članak 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Optužni prijedlog podnijet je redovnim putem bez privođenja, a policija kao oštećene vodi Štimca i njegovu kćer. 

Ključne riječi

Komentara 15

LI
lily
17:45 22.05.2020.

Lova, lova, lova... Jedini Problem svugdje i svagda!

Avatar Warded
Warded
22:26 22.05.2020.

Ne valja kad daš, ne valja kad ne daš. Ali bogme ne valja ni kad nemaš. Znači, nije do love, nego do odgoja.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:02 22.05.2020.

30-godisnjak fizicki maltretirao mladju sestru i oca! To je totalni raspad civilizacijskog sistema i vrijednosti na kojima je taj sistem pocivao. Kud plovi ovaj brod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije