Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužne vijesti

Obitelj i djevojka u suzama: Prije četiri dana napunio 30, a sada iznenada preminuo

UPSSRB
17.05.2021.
u 09:37

"S dubokim žaljenjem obavještavamo javnost da nas je iznenada i prerano napustio naš Stefan Andonović, bivši reprezentativac Srbije u plivanju i istaknuti plivački sudac", napisali su.

Stefan Andonović, bivši prvak Srbije u plivanju i istaknuti sudac iznenada je preminuo u 30. godini života, javilo je Udruženje plivačkih sudaca Srbije i izrazilo sućut obitelji mladoga sportaša. 

"S dubokim žaljenjem obavještavamo javnost da nas je iznenada i prerano napustio naš Stefan Andonović, bivši reprezentativac Srbije u plivanju i istaknuti plivački sudac", napisali su. 

Stefan Andonović, rođen je 13. 05. 1991. godine u Beogradu. Bio je nacionalni sudac Plivačkog saveza Srbije. Ono što je Stefan postigao s tek napunjenih 30 godina života pokazuje koliko je ovaj gubitak velik za srpski sport.

Bio je član plivačkog kluba Partizan, Beogradskog plivačkog kluba i 11. aprila. U mlađim kategorijama zahvaljujući svojim plivačkim rezultatima postao je član reprezentacije. Kao najuspješniji plivač beogradskih liga, osvajač je čak 11 individualnih pehara. Bio je kadetski, juniorski i apsolutni državni prvak na 200 metara leptir, kao i osvajač mnogobrojnih drugih medalja u raznim disciplinama na državnim prvenstvima i međunarodnim natjecanjima. Nakon natjecateljske karijere trudio se afirmirati i masters plivanje, a nakon toga, 2017.,  postaje nacionalni sudac PSS-a i redovito sudi na državnim i regionalnim prvenstvima Srbije te postaje jedan od najperspektivnijih mladih sudaca. 

"Uime plivačkih sudaca 'Udruženje plivačkih sudaca – SRB' upućujemo najdublje izraze sućuti njegovoj cjelokupnoj obitelji, djevojci Sanji Andrejević i mnogobrojnim prijateljima", navodi se u priopćenju Udruženja plivačkih sudaca Srbije.

Ključne riječi

Komentara 20

DL
dvanaest_legija
12:36 17.05.2021.

Prva ili druga doza? ...i koje cjepivo?

Avatar Vakserčina
Vakserčina
13:40 17.05.2021.

Kako? Je li primio cjepivo?

Avatar Jopa
Jopa
11:52 17.05.2021.

Cjepivo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije