Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK MU JE 22

Obećali brigu do kraja života: Teško je stradao i završio u komi, sada mu žele dati - otkaz

ABDELHAK NOURI
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
31.03.2020.
u 13:33

Nouri je sve do prije nekoliko dana bio na ugovoru s nizozemskim klubom koji je trebao isteći na kraju sezone. No, automatski bi se produžio na još godinu dana što u Ajaxu nisu željeli

Prije nekoliko dana objavljena je vijest kako se mladi nogometaš Ajaxa Abdelhak Nouri (22) probudio iz kome. Tada je svima pao kamen sa srca, ali nastali su novi problemi. 

Naime, nakon što je prije gotovo tri godine u prijateljskoj utakmici Ajaxa i Werdera iz Bremena doživio srčani udar na terenu i pretrpio oštećenja na mozgu, stavljen je u komu iz koje se probudio. Ajax je tada poručio da će Nouri biti zbrinut do kraja života. No, promijenili su mišljenje.

Nouri je sve do prije nekoliko dana bio na ugovoru s nizozemskim klubom koji je trebao isteći na kraju sezone. No, automatski bi se produžio na još godinu dana što u Ajaxu nisu željeli.

Tamošnji mediji objavili su da je Ajax odlučio raskinuti ugovor s Nourijem, a on bi trebao dobiti odštetu.

Klub nudi oko pet milijuna eura, dok njegova obitelj želi duplo više.

>>>> Pogledajte vježbe Cro Copa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije