Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže odgovore

O budućnost Dinama raspravljat će na javnoj tribini

Dinamo to smo mi
Foto: Dinamo to smo mi
02.11.2018.
u 09:36

Udruga članova Dinamo “Dinamo to smo mi” organizira javnu tribinu pod nazivom “Dinamo - jučer, danas, sutra; preoblikovanje ili udruga građana”

Kakva je najbolja budućnost za Dinamo, preoblikovanje u športsko dioničko društvo, koje zagovara aktualna uprava kluba ili ustroj kao udruga građana po modelu da svaki član kluba može birati upravu, koju zagovaraju brojni navijači pitanje je na koje će se pokušati dobiti odgovor idućeg utorka, 6. studenog u kazalištu Vidra s početkom u 20 sati.

Udruga članova Dinamo “Dinamo to smo mi” organizira javnu tribinu pod nazivom “Dinamo - jučer, danas, sutra; preoblikovanje ili udruga građana” na kojoj će nekoliko panelista diskutirati o situaciji o klubu i njegovoj budućnosti. Ulaz na tribinu je besplatan, a pozvani su svi navijači i članovi Dinama bez obzira na svoj stav o ovoj temi.

>> Pogledajte galeriju: Navijači Dinama u redu za ulaznice u Maksimiru

- Glavni cilj tribine jest u konstruktivnoj raspravi argumentima pokrenuti raspravu o Dinamu i sučeliti stavove svih povezanih s Dinamom bez obzira na njihovo viđenje budućnosti kluba. Vjerujemo da je sazrelo vrijeme da se o Dinamu raspravlja javno i pred zainteresiranom publikom - kazao je Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi” i podsjetio:

- Još početkom travnja kada je udruga osnovana i predstavljena želja je bila pozitivnim i afirmativnim idejama vratiti dinamovce tamo gdje pripadaju. Od prvih dana smo tvrdili da Dinamo ima velik broj navijača koje samo treba probuditi. Odlični rezultati pokrenuli su taj trend, no smatramo kako se ovakvim javnim tribinama može dodatno stvoriti pozitivno ozračje oko kluba.

Na tribinu su pozvani i predstavnici GNK Dinamo.

- Poslali smo poziv u klub pa pošalju predstavnike koji bi bili panelisti jer ovom tribinom želimo pridonijeti kvaliteti upravljanja Dinama. Do sad se o budućnosti Dinama govorilo samo iz prostorija kluba, ili iz naših medijskih nastupa, a sada je prilika da se svi zajedno, sa svojim argumentima obratimo navijačima i članovima na ovakvom javnom događanju. Nadamo se da će klub prihvatiti ovaj poziv - kazao je Juraj Čošić.

Dinamo to smo mi
1/7

Osim predstavnika kluba, te Udruge “Dinamo to smo mi”, kao sudionici su pozvani i neki bivši igrači, ekonomisti, športski menadžeri i novinari koji su upućeni u tematiku i za koje u Udruzi “Dinamo to smo mi” vjeruju kako mogu doprinijeti kvalitetnoj raspravi.

- O konačnoj listi sudionika obavijestit ćemo tijekom vikenda jer čekamo sve konačne potvrde, ali uvjereni smo da sva imena jamče kvalitetnu raspravu i početak dijaloga o Dinamu - dodaje Čošić.

Također, omogućen je i prijenos tribine na jednom TV kanalu.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Komentara 8

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:55 02.11.2018.

Ako ste vi Dinamo, u redu, platite njegove dugove. Isto vrijedi za sve druge parazitske klubove u državi, počevši od moralnih vertikala zvane Hajduk

ED
europski dinamo
10:00 02.11.2018.

Hoće opet doći poznati ljubitelj Dinama Lalić?

KA
kanđija
16:01 02.11.2018.

Uvijek ali baš uvijek pred neku važnu utakmicu za Dinamo, javlja se ova udruga i pokušava omalovažiti izvrsne rezultate i nešto pametuju, a VL im naravno daje ogromnu medijsku pažnju. Osnovali se prije koji mjesec i umjesto da stanu u red za ulaznice za utakmicu oni ser..... . Ma za nepovjerovati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije