Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Nurmagomedov otkrio hoće li biti uzvratne borbe protiv McGregora

Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.02.2020.
u 12:46

Dagestanski borac trenutačno se priprema za borbu protiv Tonyja Fergusona koja će se 18. travnja održati u Brooklynu. Mnogi njihov dvoboj najavljuju kao jednu od najvećih borbi u povijesti lake kategorije.

Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako bi se borba između Dagestanca Khabiba Nurmagomedova i Irca Conora McGregora mogla održati ove jeseni.

Ljubitelji slobodne borbe s velikim oduševljenjem su prihvatili vijest o njihovoj mogućoj borbi, ali izgleda da od uzvrata neće biti ništa.

Habib Nurmagomedov
1/5

Naime, ta mu se ideja uopće ne sviđa.

- Uzvrat s McGregorom me ne zanima. Ni ponuda od sto milijuna dolara to neće promijeniti. Ima mnogo drugih sportova u koje se može uložiti taj novac. Zašto bi mi trebalo sto milijuna dolara - rekao je Khabib Nurmagomedov.

Dagestanski borac trenutačno se priprema za borbu protiv Tonyja Fergusona koja će se 18. travnja održati u Brooklynu. Mnogi njihov dvoboj najavljuju kao jednu od najvećih borbi u povijesti lake kategorije.

Aktualnom prvaku je Ferguson najveći izazov u karijeri. Nurmagomedov je neporažen u 28 mečeva, a u isto toliko borbi Ferguson ima tri poraza, ali i 12 pobjeda u nizu.

Dagestanac je od listopada 2018. bio suspendiran nakon borbe protiv McGregora. Nurmagomedov je u toj borbi pobijedio Irca, a kasnije je došlo do tučnjave između osoba suparničkih timova u kojoj su sudjelovala i oba borca.

Khabib Nurmagomedov bio je suspendiran devet mjeseci i kažnjen s 500 tisuća dolara, dok je Conor McGregor dobio kaznu od šest mjeseci te je morao platiti 50 tisuća dolara.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 1

ZI
zimerman
16:11 11.02.2020.

Nurmagomedov jednostavno treba da kaže da se boji McGregora a ne da izmišlja toplu vodu. Inače u ovom sportu šampionima previše dozvoljava .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije